Bez granica: Problem gradnje u NP Skadarsko jezero

U večerašnjem magazinu možete vidjeti i neobičan problem mještana bjelopoljskog sela Kukulje kojima je na glavnom putu posred sela postavljena ograda – svojevrsno umjetničko djelo, koju nadležni organi ne uklanjaju, zbog čega tamošnji stanovnici ne mogu doći do svojih dvadesetak kuća.
0 komentar(a)
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 26.12.2016. 12:41h

Brojne optužbe i kontra optužbe autoprevoznih preduzeća koje se bave prevozom đaka dovele su do konfuzije tu oblast koju kontroliše Ministarstvo obrazovanja, koje je svojom odlukom od početka ove godine sve učenike koji putuju do škola uputilo da se prevoze redovnim autobuskim linijama, što je u suprotnosti sa zakonom koji propisuje odvojen đački prevoz.

U medijskim prepucavanjima najglasnije su bile dvije beranske firme, čiji čelnici će u direktnom TV duelu koji možete pogledati večeras u magazinu Bez granica na TV Vijesti ispričati svoje gledanje na dešavanja koja su dovela do desetine krivičnih prijava koje se sada nalaze u Tužilaštvu.

Pored toga, u večerašnjem magazinu možete vidjeti i neobičan problem mještana bjelopoljskog sela Kukulje kojima je na glavnom putu posred sela postavljena ograda – svojevrsno umjetničko djelo, koju nadležni organi (da li zbog umjetničke vrijednosti?) ne uklanjaju, zbog čega tamošnji stanovnici ne mogu doći do svojih dvadesetak kuća.

Izmedju ostalog u magazinu Bez granica možete vidjeti i priče o problemu gradnje u nacionalnom parku Skadarsko jezero, kao i o decenijama neriješenom problemu kanalizacije u Ulcinju koji je kulminirao izlivanjem fekalija u užem jezgru grada i pored škole...

U poslednjem ovogodišnjem izdanju magazina Bez granica, večeras od dvadeset časova – gledajmo se!

Bonus video: