PRIJATELJI, UDVARANJE, PAŽNJA...

Pet stvari koje muškarce čini ljubomornima

Kad vide da nam se neko nabacuje, reći će da im je to samo kompliment, ali duboko u sebi, muškarci kipe od ljubomore kad se neko drugi mota oko nas
1 komentar(a)
ljubomora, veza, ljubav, Foto: Shutterstock
ljubomora, veza, ljubav, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 26.12.2016. 12:15h

Istina je da su žene sklonije iskazivanju ljubomore, no to ne znači da muškarci nemaju problem s njom.

Tako bi se barem moglo činiti neupućenom promatraču koji je navikao na ženske ljubomorne ispade, piše Index.hr.

Istina je da su žene sklonije iskazivanju ljubomore, no to ne znači da muškarci nemaju problem s njom. Oni je samo znaju dobro sakriti, a evo što ih najviše smeta:

Muški prijatelji

Koliko god tvrdili da im ne smetaju, većina muškaraca jednostavno ne voli kad se previše družimo s našim muškim prijateljima. Nije stvar u tome da ne vjeruju nama - ne vjeruju njima, barem je to ono što će nam reći.

Zainteresovani muškarci

Kad vide da nam se neko nabacuje, reći će da im je to samo kompliment, ali duboko u sebi, muškarci kipe od ljubomore kad se neko drugi mota oko nas.

Pažnja na društvenim mrežama

Odavno je poznato da prosječna žena na običnu sliku dobije puno više lajkova i komentara nego prosječni muškarac. Manje je poznato da prosječnom muškarcu pažnja koju dobijamo smeta, a još manje da mu smeta jer se zbog toga osjeća zapostavljeno.

Naša seksi odjeća

Ako je samo za njega, to je sasvim u redu, ali prosječni muškarac će biti poprilično ljubomoran ako vidi da “takve” idemo vani.

Naši bivši

Pogotovo ako imamo nešto lijepo reći o njima. Iako naš sadašnji dečko najčešće nema razloga za brigu o našem bivšem dečku, ljubomora je jednostavno jača od njega.

Preporučujemo za Vas