Bagarić i Simović zauzeli 5. mjesto na prvom zimskom BVA turniru - Vijesti.me
BIČ VOLEJ

Bagarić i Simović zauzeli 5. mjesto na prvom zimskom BVA turniru

Marko Bagarić i Miloš Simović
Marko Bagarić i Miloš Simović (Foto: Odbojkaški savez Crne Gore)

Marko Bagarić i Miloš Simović zauzeli su peto mjesto na prvom BVA zimskom turniru u odbojci na pijesku, koji je u organizaciji Balkanske odbojkaške asocijacije danas održan u turskoj Ankari, logično u dvoranskim uslovima, s obzirom na neuobičajeni termin za ovaj sport.

Reprezentacija Crne Gore je turnir završila sa po dvije pobjede i poraza, u konkurenciji 12 timova iz četiri zemlje.

Bagarić i Simović su imali čast da otvore turnir, ali su poraženi u prvom meču od ekipe Turske 5 za koju su nastupali Mert i Tanriverdi i sa 2:0 (21:16, 21:19).

U drugoj utakmici Simović i Bagarić su pobijedili ekipu iz Turske 3 koja je igrala u sastavu Gok i Kantarcioglu sa 2:0 (21:16, 21:19), a bili su bolji i u trećem duelu protiv grčkog para Kanelos - Sakas sa 2:0 (21:13, 21:9).

U posljednjem duelu, Klasnić – Šurla iz ekipe Srbija 2 bili su bolji od našeg para sa 2:0 (21:13, 21:19).

"Turnir se odigrao u Ankari u odbojkaškom kompleksu koji u svom sastavu ima dvije dvorane za odbojku sa svim pratećim sadržajima, hotel za smještaj sportista i dva terena za odbojku na pijesku u dvoranskim uslovima. Domaćin se potrudio da svim učesnicima obezbijedi vrhunske uslove za smještaj i odigravanje utakmica", navodi se u saopštenju Odbojkaškog saveza Crne Gore.


Najčitanije iz sekcije Zabava