Bufon zbog povrede propušta utakmicu sa Engleskom - Vijesti.me
PEH ZA ITALIJANE

Bufon zbog povrede propušta utakmicu sa Engleskom

Bufon se povrijedio u petak, a selektor Italije Ćezare Prandeli tada je rekao da se radi o "veoma, veoma blagoj distorziji zgloba". Međutim, ispostavilo se da je povreda ozbiljnija

Đanluiđi Bufon
Đanluiđi Bufon (Foto: Beta/AP)

Kapiten i golman reprezentacije Italije Đanluiđi Bufon propustiće večerašnju utakmicu protiv Engleske na Svjetskom prvenstvu u Brazilu zbog povrede zgloba, prenijeli su italijanski mediji.

Bufon se povrijedio u petak na treningu, a selektor Italije Ćezare Prandeli tada je rekao da se radi o "veoma, veoma blagoj distorziji zgloba".

Međutim, ispostavilo se da je povreda ozbiljnija, pa će 36-godišnji golman propustiti utakmicu u Manausu, koja počinje u ponoć.

Italijanski mediji prenijeli su da je golman Juventusa jutros išao na terapije, ali da nije spreman za utakmicu. Njega bi u timu trebalo da zamijeni čuvar mreže Pari sen Žermena Salvatore Sirigu.

Sirigu se prethodnih dana žalio na bolove u rebrima, zbog čega je trenirao slabijim intezitetom, a treći golman "azura" je 21-godišnji Marija Perin iz Đenove, koji još nije nastupio za državni tim, već je pozvan u Brazil kako bi sticao iskustvo.


Najčitanije iz sekcije Zabava