Elton Džon brani Harija i Megan: Ja sam im platio put - Vijesti.me
UZNEMIREN "ISKRIVLJENIM I ZLONAMJERNIM" IZVJEŠTAVANJEM

Elton Džon brani Harija i Megan: Ja sam im platio put

Priče o Megan Markl u britanskim tabloidima posljednjih godina su vrlo surove, pa je princ Hari 2016. godine izdao neuobičajeno oštro saopštenje u kojem je osudio rasističke i seksističke medijske naslove o svojoj tadašnjoj djevojci i izrazio zabrinutost za njenu bezbjednost

Elton Džon
Elton Džon (Foto: Joel C Ryan/AP)

Bitanski muzičar Elton Džon, ustao je u odbranu vojvode i vojvotkinje od Saseksa Harija i Megan, napisavši na „Tviteru“ da je duboko uznemiren „iskrivljenim i zlonamjernim“ izvještavanjem medija o nedavnom putovanju i boravku bračnog para sa bebom Arčijem u Eltonovoj kući u Nici u Francuskoj.

Elton Džon, dugogodišnji prijatelj pokojne princeze Dajane, napisao je da osjeća da je njegova dužnost da zaštiti mladu porodicu od medija, s obzirom na bliskost sa Harijevom majkom, optužujući medije da su doprinijeli njenoj preranoj smrti.

Džon u tvitu tvrdi da su on i njegov partner Dejvid bili ti koji su platili vojvodskom paru let privatnim avionom jer su željeli da imaju visok nivo „preko potrebne“ bezbjednosti, prenosi Vašington post.

„Nakon naporne godine teškog rada i posvećenosti dobrotvornom radu, Dejvid i ja smo željeli da mlada porodica ima privatni odmor u sigurnosti i miru našeg doma“, napisao je Džon.

Princeza Dajana je poginula u Parizu 1997. godine, a sedam fotografa je optuženo za ubistvo iz nehata, ali su optužbe protiv njih potom odbačene. 

Mediji su pomno pratili nedavna putovanja vojvode i vojvotkinje od Saseksa, a posebno čime su se prevozili. 

Proteklih dana internetom su kružile mutne fotografije mlade porodice kako izlazi iz privatnog aviona, a mediji su isticali da je u pitanju njihovo treće putovanje privatnim avionom ovog leta. 

Priče o Megan Markl u britanskim tabloidima posljednjih godina su vrlo surove, pa je princ Hari 2016. godine izdao neuobičajeno oštro saopštenje u kojem je osudio rasističke i seksističke medijske naslove o svojoj tadašnjoj djevojci i izrazio zabrinutost za njenu bezbjednost.


Najčitanije iz sekcije Zabava