Megan Markle najtraženija glumica

Listu najčešće guglanih muzičara predvodi Bijonse, a na njoj su takođe Selin Dion, Keša, Coldplay, Kanje Vest i Guns N’ Roses
71 pregleda 1 komentar(a)
Megan Markle, Foto: SPLASH NEWS
Megan Markle, Foto: SPLASH NEWS
Ažurirano: 17.12.2016. 17:57h

Megan Markle našla se na vrhu Googlove liste najtraženijih glumica 2016. godine. Ona je poznata po ulozi u seriji "Suits", ali je mjesto na vrhu liste glumica koje su korisnici Interneta najčešće guglali zaslužila time što je djevojka britanskog princa Harija.

Na drugom mjestu je francuska glumica Marion Kotijar. Uprkos tome što je imala prilično tihu filmsku godinu, ogromnu pažnju javnosti izazvala je nakon trača da je Bred Pit varao Anđelinu Džoli sa njom i da je to razlog razvoda popularnog holivudskog para. Francuska zvijezda je to demantovala, navodeći da sa svojim partnerom očekuje drugo dijete.

Na trećem mjestu je zvijezda serije Fuller House Džodi Svitin, slijede oskarovke Bri Larson i Ališa Vikander, a u top deset su, između ostalih, ušle Dejzi Ridli (Ratovi zvijezda) i mlada Mili Bubi Braun poznata iz serije Stranger Things.

Razvod je lansirao Breda Pita na vrh liste najtraženijih glumaca na Googleu, a za njim su bivši momak pjevačice Tejlor Svift Tom Hidlston, Adam Drajver, koji je postao viralan nakon govora na dodjeli BET nagrada u junu, Spajdermen Tom Holand, te Džefri Din Morgan iz serije The Walking Dead.

Listu najčešće guglanih muzičara predvodi Bijonse, a na njoj su takođe Selin Dion, Keša, Coldplay, Kanje Vest i Guns N’ Roses.

Bonus video: