Tom Holand se za ulogu Spajdermena pripremao tako što se u tajnosti upisao u srednju školu u Njujorku

“Jednom učeniku sam rekao da sam Spajdermen. Nije mi povjerovao. Ponovio sam mu: 'Ja sam Spajdermen, bez šale', ali i dalje mi nije vjerovao”, ispričao je uz smijeh Holand.
53 pregleda 1 komentar(a)
Tom Holand, Foto: Beta/AP
Tom Holand, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.12.2016. 15:11h

Mladi britanski glumac Tom Holand, koji karijeru počeo pojavljivanjem u “21 Jump Street”, otkrio je da se za svoju najveću ulogu – glavnog junaka filma “Spider-Man: Homecoming” pripremao tako što se pretvarao da je novi učenik u jednoj srednjoj školi u Njujorku, piše eonline.com.

“Najbolja stvar vezano za ovaj film je bila to što sam se upisao u srednju školu u Bronksu, u tajnosti”, otkrio je 20-godišnjak.

“Niko nije znao ko sam i šta radim tu. Imao sam lažno ime, lažni akcenat. Išao sam u školu tri dana, mislim. Bilo je baš zabavno”, prisjetio se Holand.

“Bilo mi je najzanimljivije zato što se srednje škole u Njujorku veoma razlikuju od škole u koju sam išao u Londonu. Na primjer, mi smo morali da nosimo odijelo i kravate. Pored toga, u školi smo bili samo mi, dječaci. Sada sam prvu put bio u istoj učionici sa djevojčicama. Bilo je to baš čudno iskustvo. Veoma zabavno”, prepričao je on.

Kako je kazao, nije se puno trudio da sakrije svoj pravi identitet, ali kada je jednom dječaku ispričao, on mu, naravno, nije povjerovao da je slavna zvijezda.

“Jednom učeniku sam rekao da sam Spajdermen. Nije mi povjerovao. Ponovio sam mu: 'Ja sam Spajdermen, bez šale', ali i dalje mi nije vjerovao”, ispričao je uz smijeh Holand.

“Film još uvijek nije bio završen, pa nisam mogao da mu dokažem”, dodao je on.

Kako je otkrio, jedna djevojčica koja je sjedela u blizini, ipak je bila sumnjičava.

“Pitala me je šta radim u njenoj školi, koja nije opšteg smjera, pa svi učenici moraju pratiti gradivo od prve godine i ne mogu se tek tako uključiti. Ja sam joj otkrio svoj britanski akcenat, govoreći joj da sam Spajdermen, a ona je zaključilča da sam lud”, nastavio je Holand.

Film “Spider-Man: Homecoming” stiže u bioskope tek 7. jula, a mladi glumac u njemu tumači lik Pitera (Spajdermena) kao tinejdžera koji počinje da pohađa školu za nadarenu djecu u Njujorku.

Bonus video: