Džoni Dep najpreplaćeniji glumac

On je već drugu godinu zaredom na prvom mjestu liste najpreplaćenijih glumaca Holivuda, nakon što je preskupi film “Alice Through the Looking Glass” probudio razočaravajuće nisko interesovanje publike.
83 pregleda 0 komentar(a)
Džoni Dep, Foto: Reuters
Džoni Dep, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.12.2016. 14:32h

Džoni Dep je najpreplaćeniji glumac prema analizi magazina “Forbes”. On je već drugu godinu zaredom na prvom mjestu liste najpreplaćenijih glumaca Holivuda, nakon što je preskupi film “Alice Through the Looking Glass” probudio razočaravajuće nisko interesovanje publike.

Na slabu popularnost ovog filma uticao je i skandal koji se vezuje za navodno nasilje u porodici između Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd.

Uprkos tome što filmovi u kojima igra zarađuju drastično manje novca od uloženog (nastavak sage o Alisi inkasirao je svega 77 miliona), Dep je od svog angažmana odlično zaradio i kompanijama donio samo 2,80 dolara na svaki dolar koji mu je plaćen.

Raniji “šampion” u ovoj kategoriji Vil Smit, sada je na drugom mjestu, nakon što njegova drama “Concussion” nije donijela očekivane rezultate.

Treće mjesto drži Čening Tatum, a na listi su i Džordž Kluni, Adam Sendler, Leonardo Dikaprio i Bredli Kuper.

Jedina žena na listi (deveto mjesto) je Džulija Roberts čiji su filmovi “Money Monster” i “Mother’s Day” prošli gotovo nezapaženo.