Vesna Trivalić: Odavno nismo prijatelji, mi smo svi familija

"Ja se stalno žalim kako ne volim kada mi Nikola Kojo reditelj otme Nikolu Koju glumca u nekom vremenu, onim pauzama između"
190 pregleda 0 komentar(a)
vesna trivalić stado, Foto: Vijesti
vesna trivalić stado, Foto: Vijesti
Ažurirano: 06.12.2016. 17:48h

Poznata srpska glumica Vesna Trivalić za "Vijesti" je kazala da su je radu na filmu "Stado" privukle kolege prijatelji i dobar scenario. Ona već godinama živi u Dubaiju, pa se zato u posljednje vrijeme rijetko bavi svojom profesijom, ali kaže da tek kada se vrati u Srbiju shvati bez čega je ostala. To ipak nije uticalo na njeno prijateljstvo sa dugogodišnjim kolegama.

"Mi se viđamo svi redovno, u kontaktu smo, to su višedecenijska prijateljstva i odavno nismo prijatelji, mi smo svi familija", ističe glumica.

Mada je jedan od tih prijatelja i njena koleginica Nataša Ninković, zanimljivo da su ona i Trivalićeva tek u "Stadu" dobile priliku da igraju zajedno. Vesna kaže da je veoma srećna zbog toga.

"Mi smo inače divne drugarice, ali nikada nismo igrale zajedno. Uvijek kada dođem kući i kada se viđamo imamo neke razgovore na temu profesije, ali nikako... I to je bilo zaista jedno vrlo posebno vrijeme koje smo provele i podijelile zajedno, kao koleginice, ne samo kao prijateljice", priča glumica.

Novo joj je bilo i to što se Nikola Kojo našao iza kamere, a Trivalićeva je istakla negativne i pozitivne aspekte te činjenice.

"Ja se stalno žalim kako ne volim kada mi Nikola Kojo reditelj otme Nikolu Koju glumca u nekom vremenu, onim pauzama između, ali ono što je najčarobnije je da me nakon 30 godina prijateljstva i saradnje opet je nešto napravio novo. On je čovjek sa tihom snagom, mudrošću, maštovit... Što sam sve znala, ali ovo je sad neka potpuno nova dimenzija i to je zaista za jedno duboko poštovanje. Zaista sam očarana opet svojim prijateljem i kolegom", kazala je glumica.

Bonus video: