Volim Majkla Daglasa, ali on je neobaviješten

“Tim stručnjaka je tada utvrdio da nemam rak. Ipak, i dalje mi je otečen jezik i sporo se oporavljam”, objasnio je Kilmer.
90 pregleda 0 komentar(a)
Val Kilmer, Foto: Beta-AP
Val Kilmer, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 02.11.2016. 15:09h

Glumac Val Kilmer, obratio se medijima kako bi stao na put glasinama o njegovoj navodnoj bolesti, ističući da je “zahvalan zbog svih lijepih želja koje je primio, ali da su one nepotrebne”, piše eonline.com.

Prije dva dana svjetski mediji su prenijeli da je njegov kolega Majkl Daglas, tokom boravka u Londonu pričao o filmu iz 1996. godine “The Ghost and the Darkness”, a kroz razgovor se nadovezao na spekulacije da Kilemr boluje od raka grla, iste bolesti koju je i sam pobijedio.

“Film nije bio snimljen onako kako sam zamišljao, ali sam proveo sjajno vrijeme radeći na njemu. Val je sjajan momak koji se trenutno bori sa istim problemom koji sam i sam iskusio i stvari trenutno ne stoje tako sjajno kod njega”, ispričao je Daglas.

“Molim se za njega. To je razlog zbog kojeg Vala nije bilo toliko u javnosti u posljednje vrijeme”, dodao je glumac, nedvosmisleno ukazujući na to da njegov kolega boluje od raka grla.

Ipak, Kilemr je osjetio potrebu da se obrati javnosti po tom pitanju putem Facebook naloga, jer tvrdi da uopšte nije bolestan.

“Volim Majkla Daglasa, ali on je neinformisan. Posljednji put smo pričali prije dvije godine, kada sam ga upitao za savjet prilikom izbora specijaliste kod kojeg bi otišao na pregled zbog problema izrasline na grlu, zbog koje sam i otkazao turneju predstave Citizen Twain”, napisao je 56-godišnjak.

“Tim stručnjaka je tada utvrdio da nemam rak. Ipak, i dalje mi je otečen jezik i sporo se oporavljam”, objasnio je Kilmer.

“Neki obožavatelji su to što u javnosti nisam iznosio privatne probleme, shvatili kao da nisam vodio računa o zdravlju. To je daleko od istine. Ipak, veoma sam zahvalan svima na lijepim riječima, željama i porukama koje stižu sa svih strana svijeta”, istakao je glumac, dodajući da ne zamijera Daglasu, jer je “sjajan prijatelj i talentovani glumac, koji sigurno nije napravio grešku iz zle namjere”.

Bonus video: