Pogledajte trejler za Stado Nikole Koja

Ostvarenje opisano kao “ne tako obična komedija s primjesama satire i obiljem sarkazma”, najavljeno je kao jedna od najambicioznijih filmskih produkcija sa ovih prostora
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.11.2016. 13:05h

Rediteljski debi čuvenog srpskog glumca Nikole Koja, komedija Stado, imaće podgoričku premijeru 24. novembra u Cineplexxu, najavljeno je iz ovog bioskopa.

Ostvarenje opisano kao “ne tako obična komedija s primjesama satire i obiljem sarkazma”, najavljeno je kao jedna od najambicioznijih filmskih produkcija sa ovih prostora.

“Stado je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlječivi entuzijasti, slijepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umjetničko djelo. Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno. Može se reći da je Stado zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umjetnici i dok postoji država”, navode iz Cineplexxa.

Glavni junaci filma su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati da pronađu novac za pilot epizodu svoje TV serije. U želji da naprave veliko umjetničko djelo, suočiće se s ogromnim preprekama, pa će u jednom trenutku biti prisiljeni da sklope pakt i sa đavolom...

Glumačku četvorku koja nosi ovaj film čine Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić i Nataša Ninković, a dio Stada su i Srđan Timarov, Nikola Đuričko, Vojin Ćetković, Petar Strugar, Goran Radaković, Marko Gvero, Danijela Vranješ, Hristina Popović, Nikola Pejaković, Bojan Dimitrijević, Nikola Vujović, Branislav Trifunović, Miloš Samolov i drugi.

Režiju filma potpisuje Nikola Kojo uz superviziju Gorana Gajića, dok je scenario pisao Nebojša Romčević.

Trejler filma možete pogledati ovdje.

Galerija

Bonus video: