Ne libe se snimanja eksplicitnih scena

U emisiji “Late Night with Seth Meyers”, glumica, scenaristkinja i režiserka ispričala je da je tokom snimanja jedne takve scene dobila “ozbiljne povrede na setu”
52 pregleda 0 komentar(a)
Lina Danam, Foto: Privatna arhiva
Lina Danam, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 13.10.2016. 15:21h

Ako publika nešto zna kada se radi o seriji “Girls” onda je to činjenica da se producenti i režiseri ne libe snimanja eksplicitnih scena, a kako je nedavno u razgovoru za medije otkrila Lina Danam, to sa sobom nosi određeni rizik.

U emisiji “Late Night with Seth Meyers”, glumica, scenaristkinja i režiserka ispričala je da je tokom snimanja jedne takve scene dobila “ozbiljne povrede na setu”.

“Bukvalno sam ubijedila mog partnera u toj sceni da mogu fizički da uradim stvari koje nisam mogla. Rekla sam mu da sam, iako nemam atletsku građu, zvijer i da mogu... Sudeći prema onome što je tvrdio moj instruktor joge, mogu sve. Dodala sam da uopšte nema potrebe da brine o mom tijelu”, prepričala je ona.

“Narednog jutra, kada sam se probudila osjetila sam da nešto nije u redu”, ispričala je Danam, dodajući da je nakon toga išla na fizikalnu terapiju zbog povreda.

Kako je otkrila, ona i njen kolega, za kojeg se ispostavilo da je “savršeni džentlmen” pokušavali su da izvedu “pozu kolica”, a nešto slično je Danam demonstrirala i u studiju pred gledaocima.

Bonus video: