Jesen samuraja već odgledalo preko 50 hiljada ljudi

Najbolja i najuspješnija glumačka imena protagonisti su filma "Jesen samuraja".
2 komentar(a)
Jesen samuraja, Foto: Privatna arhiva
Jesen samuraja, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 13.10.2016. 12:54h

Novi filmski hit reditelja Danila Bećkovića "Jesen samuraja" za sada je odgledalo preko 50 hiljada gledalaca.

Publika širom ex-Yu prostora ovacijama pozdravlja ovaj film. Za skoro svaku projekciju traži se karta više, a replike iz filma već su postale kultne, posebno kod mlađe publike.

Najbolja i najuspješnija glumačka imena protagonisti su filma "Jesen samuraja". Pored Petra Strugara u ulozi Vladice Simonovića glume Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Katarina Žutić, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Tihomir Stanić, Petar Novićević i drugi.

"Jako volim ovaj scenario, ne samo zato što sublimira razne filmove koje volim, u rasponu od "Džerija Megvajera" do "Rokija" i "Karate Kida" već i zato što mislim da ovakvih filmova više nema ni u Holivudu, iako su tamo bili velemajstori za pravljenje takvih stvari. Na repertoaru i kod nas ali i u svijetu postoji nestašica filmova koji istovremeno imaju i pravu ljubavnu priču, i pravu priču o sazrevanju i ozbiljne borbe. Na neki način, kroz ovaj film čuvamo holivudski duh u Srbiji dok se ne bude ponovo vratio u sam Holivud”, izjavio je scenarista Dimitrije Vojnov.

Bonus video: