Dr. Dre ne želi da ga predstave kao nasilnika u filmu "Surviving Compton"

U jednoj od scena, Dre vuče R pjevačicu za kosu, udara je u lice, a na kraju uperi i pištolj u nju, prenose američki mediji.
62 pregleda 0 komentar(a)
Dr Dre (Novina)
Dr Dre (Novina)
Ažurirano: 10.10.2016. 12:36h

Kultni reper i producent Dr. Dre zaprijetio je tužbom produkcijskoj kući Sony, ukoliko se utvrdi da su ga u filmu “Surviving Compton: Dre Suge & Michel'le” predstavili kao nasilnika koji bije žene, piše TMZ portal.

Članovi tima Dr. Drea, uputili su upozoravajuće pismo kompaniji Sony, jer su navodno saznali da je u pomenutom filmu reper i producent predstavljen kako bije Mišel, djevojku sa kojom je bio u vezi šest godina i sa kojom ima dijete.

U jednoj od scena, Dre vuče R&B pjevačicu za kosu, udara je u lice, a na kraju uperi i pištolj u nju, prenose američki mediji.

Upravo ova, ali i slične scene su ono zbog čega brine reper, koji tvrdi da nikada nije uvrijedio Mišel, a kao dokaz navodi i to što ga ona nikada nije prijavila policiji, niti zatražila pomoć doktora tokom veze sa njim.

Sa druge strane, biografski film “Straight Outta Compton”, koji je Dr Dre direktno podržao, nije predstavio ovu njegovu stranu, a publika je na kraju kao glavni nedostatak isticala upravo to, ali i incident koji je reper imao sa novinarkom Di Barns.

Iako sada tvrdi da će tužiti one koji pokušavaju da ga predstave kao nasilnika, Dr. Dre je prošle godine sam potvrdio problematično ponašanje u izjavi koju je dao za The New York Times.

“Izvinjavam se svim ženama koje sam povrijedio. Duboko žalim zbog onoga što sam radio i svjestan sam da je to imalo veliki uticaj na naše dalje živote”, ispričao je 51-godišnji reper, koji ipak nije bio precizan kada se radi o osobi kojoj je izvinjenje upućeno.

U međuvremenu, Mišel je prošle nedjelje otvoreno pričala za The Huffington Post o nasilju koje je proživljavala.

“Kada sve to proživljavaš, vidiš šta ti se dešava. Ali ipak nisam mogla da vjerujem da zaista živim tim životom. Zapravo, nikada se nisam probudila i upitala Drea zašto me je udario”, izjavila je ona, a zbog ovog intervjua takođe je dobila upozorenje advokata koji zastupaju repera.

“Surviving Vompton” premijerno će biti prikazan na Lifetime kanalu 15. oktobra, a u njemu glavne uloge tumače Rion Nikol Braun i Kurtis Hamilton.

Bonus video: