Bred Pit odustao od promocije dokumentarca

„Ne želim da odvlačim pažnju od izuzetnog filma”, kazao je glumac
2 komentar(a)
Bred Pit, Foto: Reuters
Bred Pit, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.09.2016. 07:49h

Producenti dokumentarca “Voyage of Time” podržali su odluku glumca Breda Pita (52) da se prije dva dana ne pojavi na premijeri ovog ostvarenja čiji je narator.

"Zahvalan sam što sam bio dio ovog zadivljujućeg edukativnog projekta, ali sam trenutno fokusiran na porodičnu situaciju i ne želim da svojim pojavljivanjem odvlačim pažnju od izuzetnog filma”, saopštio je Pit, koji je u centru pažnje medija otkako je njegova supruga Anđelina Džoli (41) prošle nedjelje podnijela zahtjev za razvod.

"Razumijem Breda Pita, sada je u veoma teškoj situaciji. Mislim da je donio dobru odluku", rekao je producent Sofokles Tasioulis za People.

Džoli traži fizičko starateljstvo nad njihovo šestoro djece, a otkako je podnijela zahtjev za razvod, pojavile su se informacije da je Pit loš otac, da se drogira i pije, te da je tokom ljeta nasrnuo na najstarijeg sina.

Prema jučerašnjim navodima Huffington Posta, Pit je dobrovoljno otišao na testiranje na narkotike u socijalnu službu u Los Anđelesu, koja provjerava njegove roditeljske sposobnosti.

Bonus video: