Pogledajte trejler: Novi film Zemekisa, glume Pit i Kotijar

Radnja filma odvija se za vrijeme Drugog svjetskog rata, 1942. godine, u Sjevernoj Africi, gdje se na opasnoj misiji sreću članica francuskog pokreta otpora, koju glumi Kotijar, i agent obavještajne službe, kojeg glumi Pit. Kada se ponovo sretnu u Londonu, u ratnim okolnostima, njihova veza je na testu
2 komentar(a)
Allied, Foto: Beta/AP
Allied, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 21.09.2016. 12:06h

Filmski studio Paramaunt Pikčrs (Paramount Pictures) objavio je trejler za novi film "Allied" u kojem glavne uloge igraju Marion Kotijar (Cotillard) i Bred Pit (Pitt).

Film je režirao Robert Zemekis, a premijera je zakazana za 23. novembar.

Radnja filma odvija se za vrijeme Drugog svjetskog rata, 1942. godine, u Sjevernoj Africi, gdje se na opasnoj misiji sreću članica francuskog pokreta otpora, koju glumi Kotijar, i agent obavještajne službe, kojeg glumi Pit. Kada se ponovo sretnu u Londonu, u ratnim okolnostima, njihova veza je na testu. Trejler je objavljen u utorak, istog dana kada je saopšteno da se američki glumac razvodi od svoje partnerke Andželine DŽoli. Marion Kotijar (41) je poznata po ulozi pjevačice Edit Pjaf, u biografskoj muzičkoj drami "Život u ružičastom", koja joj je donijela nagrade Oskar, Bafta, Zlatni globus i Cezar. Bred Pit (53) je postao slavan devedesetih godina 20. vijeka nakon pojavljivanja u nekoliko velikih holivudskih filmova. Bio je nominovan za Oskar, a osvojio je Zlatni globus, za ulogu u filmu "Dvanaest majmuna".

Bonus video: