Novo i Vladimir osvojili ulaznice za film "Kursk - Prokletstvo dubina"

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx naći će se tri nova filma i jedna opera
412 pregleda 0 komentar(a)
Film je nastao prema knjizi Roberta Morea
Film je nastao prema knjizi Roberta Morea

Novo Bulatović i Vladimir Ćetković osvojili su po dvije karte za projekciju filma "Kursk - Prokletstvo dubina" u bioskopu "Cineplexx". Projekcija je na programu u nedjelju, u 19:45 sati.

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx naći će se tri nova filma i jedna opera:

  • AKVAMEN – JAkciona avantura studija Warner Bros. U glavnoj ulozi je Džejson Momoa, a film je režirao Džejms Van. Akvamen otkriva priču u kojoj mladi Artur Kari saznaje da je naslednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod. Uz Džejsona Momou u ulozi kralja mora, u filmu se pojavljuje još veliki broj fantastičnih glumaca: Patrik Vilson, Amber Hard, Vilijam Defo, Nikol Kidman i Temuera Morison koji je preuzeo ulogu Akvamenovog oca.
  • SPAJDERMEN: NOVI SVIJET - Najpoznatiji čovjek-pauk ove zime nas upliće u potpuno novu paukovu mrežu. U priču nas uvodi tinejdžer iz Bruklina Majls Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen svijeta ali i da nije sam. Ova nova Spajdermen priča natjeraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena.
  • KURSK - PROKLETSTVO DUBINA - Film je nastao prema knjizi Roberta Morea “A Time to Die”, istinitoj priči o katastrofi koja je zadesila podmornicu Kursk. Ruska podmornica K-141 Kursk bila je ponos ruske flote, koja je simbolizovala moć i snagu ruske mornarice. Stavljena u pogon 1994. godine, 154 metra dugačka nuklearna podmornica bila je aktivna manje od šest godina u trenutku kad je potonula. Film prati jednu od najvećih pomorskih tragedija. U vrijeme tragedije u podmornici je bilo 118 mornara a većina članova posade bila je mlađa od 30 godina. Dok su se mornari borili za život, njihove porodice vode borbu sa političkim preprekama i nemogućim izgledima da ih spasu.
  • Opera: TRAVIJATA - Opera u 3 čina, italijanskog kompozitora Đuzepe Verdija. Radnja se dešava u Parizu i okolini, polovinom 19. vijeka. Za pisanje Travijate, Verdija je inspirisalo djelo „Dama s kamelijama“, Aleksandra Dime, u kome je opisana tužna sudbina jedne savremene pariške kurtizane, koja prvi put u životu pronalazi pravu i iskrenu ljubav, ali je gubi zbog predrasuda građanskog društva. Diana Damrau u svom poznatom izvođenju pjeva ulogu kurtizane Violete Valeri, dok joj društvo pravi američki tenor Huan Diego Flores kao njen ljubavnik Alfredo u zapanjujućoj produkciji Majkla Majera, pod dirigentskom palicom Janik Neze-Segena.

Direktan prenos iz njujorškog Metropolitena zakazan je za subotu, 15. decembra u 18:55h. Ulaznice su već u prodaji.

Bonus video: