Biser Bojane: Kasting za statiste u srijedu u ulcinjskom Centru za kulturu

„Tražimo mlade, zgodne ljude za scene u plažnim barovima”
163 pregleda 0 komentar(a)
Biser Bojane
Biser Bojane
Ažurirano: 06.09.2016. 17:42h

Oni koji bi voljeli da se barem nakratko pojave na velikom platnu i to u domaćem filmu “Biser Bojane”, dobiće svoju priliku sjutra u Velikoj sali Centra za kulturu Ulcinj, gdje će kako je za Vijesti potvrdio producent Milutin Mima Karadžić, biti održan kasting za statiste.

Kasting će početi u 10 sati, a neophodno je da zainteresovani imaju od 18 do 30 godina.

“S obzirom na to da tražimo statiste za scene u plažnim barovima gdje su žurke, potrebni su nam mlađi, zgodni ljudi”, kazao je glumac, koji sa bratom, Milanom Karadžićem radi na filmu “Biser Bojane”. “U ponedjeljak smo počeli sa snimanjem, a iako je najavljivana kiša, nije pala nijedna kap. Snimanje je proteklo sjajno i spektakularno”, nagovijestio je Mima Karadžić.

Film na kojem rade produkcijske kuće “MM Produkction Montenegro“ i „Visionteam“ iz Beograda u bioskopima će se naći tokom naredne godine.

Osim na ulcinjskoj Velikoj plaži, Solani i Starom gradu, kao lokacije setova najavljeni su i Beograd i Trst.

Priča, saopšteno je, počinje u Beogradu, a završava se na Adi Bojani gdje uz niz komičnih situacija, ispreplitanih porodičnih priča, dolazi do razrješenja ljubavnih problema mladog Đorđa (25-godišnjeg ljekara i ljubitelja prirode i ptica iz Beograda) i Lole (22-godišnje studentkinje iz Ulcinja, zaljubljene u more i kajt), kao i davno prekinutog odnosa oca i sina.

Glumačku postavu čine, između ostalih, Enver Petrovci, Andrea Mugoša, Vanja Nenadić, Slaven Došlo, Andrija Milošević, Emir Ćatović, Dubravka Drakić, Milena Dravić i mnogi mladi glumci sa Cetinjske akademije.

Bonus video: