O SARADNJI SA MLADIM GLUMCEM

Eva Ras: Nisu bezazlene scene sa Momčilom Otaševićem

Moje izjave uvijek dignu veliku prašinu, tako iritiram novinare
182 pregleda 2 komentar(a)
Eva Ras, Foto: Vladimir Šporčić/Profimedia
Eva Ras, Foto: Vladimir Šporčić/Profimedia
Ažurirano: 21.05.2019. 13:04h

iako je crnogorski glumac, Momčilo Otašević, u nedavnom razgovoru za “Vijesti”, na temu filma “Saga o tri nevina muškarca” objasnio da sa starijom srpskom koleginicom nije imao eksplicitne scene, Eva Ras ga je demantovala.

“Momčilo Otašević je duhovit, čitala sam u nekim novinama da je izjavio da njemu nije pripala čast da, kao Nikola Kojo u kultnom filmu 'Mi nismo anđeli', legne u krevet sa Evom Ras. Tajanstveno se pomalo ogradio kako je imao dvije scene sa mnom i lijepo je bilo raditi zajedno, ali da je spornu scenu sa mnom snimio naš kolega Danilo Babović, a ne on”, prokomentarisala je za “Blic” 77-godišnja glumica.

“To je istina, ali nisu bezazlene ni one druge dvije scene sa Momčilom. I tamo ima za šta da se valja od smijeha, ali da ne otkrijem sve da bi imalo šta da se gleda kad stigne film u bioskope”, dodala je glumica, koja je otkrila i kako je bilo na snimanju sa 26-godišnjim Otaševićem.

“Na snimanju je bilo sve uobičajeno. Mi nismo snimali pornografski film i nije bilo teško sa mladićima da igram. Svi smo profesionalci i sasvim smo dobro razumjeli šta treba da radimo da bi komedija bila urnebesno smiješna. A strasti oko moje uloge se ne smiruju, region se trese. Svi su se zakačili za matoru vješticu i mladića sa kojim ona vodi ljubav”, prepričava ona.

“Moje izjave uvijek dignu veliku prašinu, to je valjda zato što ne dajem izjave, već glasno mislim i tako iritiram novinare. Sto puta su me sahranili misleći da je kraj moje karijere, a ja uvijek ponovo, kao ptica feniks, uzletim iz sopstvenog pepela, pa se hvataju za svaki moj postupak”, dodaje glumica.

“Ali narod koji srećem na ulici osmjehuje se, cijeli dan zavija po pijacama luk i krompir u novine gdje su moje fotke, drago im je što igram babu koja salijeće mladiće jer to jeste komično. Matora vještica slučajno otkrila afrodizijak i podsjeća se već zaboravljenog seksa. To obećava da će biti zabave, a svi smo željni smijeha”, istakla je Ras.

Crnogorski glumac koji se u regionu proslavio domaćom serijom “Budva na pjenu od mora” i hrvatskom komedijom “Kud puklo da puklo”, u posljednjem intervjuu za “Vijesti”, osvrnuo se na navode srpskih medija prema kojima će “mnoge djevojke pozavidjeti Evi na scenama koje je snimila sa Otaševićem”.

“To je ili izvučeno iz konteksta ili je neko pogrešno razumio, jer ona igra moju taštu i mi smo imali nekoliko duhovitih scena,  ništa pretjerano”, pojasnio je  i dodao da je starija koleginica vjerovatno mislila da bi mnoge djevojke voljele biti na setu sa njim.

Preporučujemo za Vas