Ponovo odložena premijera filma "Bad Boys"

Osim pomjeranja datuma novitet je i promjena naziva filma, jer se prvobitni “Bad Boys 3” izmijenio u “Bad Boys For Life”
274 pregleda 1 komentar(a)
Vil Smit, Bad Boys
Vil Smit, Bad Boys
Ažurirano: 24.08.2016. 16:54h

Iako se glumac Vil Smit u intervjuu koji je dao sredinom februara, pohvalio da je u pripremi novi, treći dio filma “Bad Boys”, publika će ipak morati da se strpi prije nego što ostvarenje stigne u bioskope.

Naime, Sony kompanija odložila je snimanje nastavka, pa će se Smit i Martin Lorens na velika platna vratiti tek 2018. godine i to u januaru.

Prvobitni datum izlaska filma, ambiciozno je najavljivan za februar naredne godine, da bi nakon toga uslijedilo obavještenje producenata koji su odlučili da premijeru pomjere za blokbaster sezonu.

I ovaj datum ubrzo je promijenjen, a mnogi smatraju je razlog taj što su čelnici Sonyja konačno shvatili da jaki filmovi mogu donositi zaradu tokom cijele godine, te da nema potrebe ugurati sve blokbastere u ljetnji period, kako bi ostvarili uspjeh na blagajnama.

Osim pomjeranja datuma novitet je i promjena naziva filma, jer se prvobitni “Bad Boys 3” izmijenio u “Bad Boys For Life”.

Bonus video: