Ventvort Miler: Snimio bih i više od pet sezona, ako je ideja dobra

Prema njegovim riječima, serija će zadržati glavne elemente prethodnih sezona, pa se ni stari fanovi neće osječati zapostavljeno, iako će priča biti samostalna
449 pregleda 0 komentar(a)
Ventvort Miler, Foto: TRUNKWEED.COM
Ventvort Miler, Foto: TRUNKWEED.COM
Ažurirano: 05.08.2016. 16:19h

Nedavno je na oduševljenje fanova, na Cimic Conu u San Francisku saopšteno da će se snimiti nova, peta sezona serije “Prison Break” (Bjekstvo iz zatvora), ali i da će se vratiti jedan od glavnih likova, Majkl Skofild.

Vratiće se i drugi stari likovi, ali su obožavatelji serije čija radnja prati bjekstvo iz zatvora posebno intrigirani Skofildom, jer je na kraju četvrte sezone sve ukazivalo na to da je on mrtav.

Ispostavilo se da je glavni junak i više nego živ, a u novoj sezoni otkriće se šta mu se u međuvremenu dešavalo.

Ventvort Miler, glumac koji je upravo ulogom Skofilda, kojeg je tumačio od 2005. do 2009. godine osvojio publiku širom svijeta, priznao je da je povratak starom liku za njega izazov, iako mnogi misle da bi to trebalo biti poput vožnje bicikla.

“Nisam uopšte imao slobodnog vremena između snimanja 'Legends of Tomorrow' i početka rada na 'Prison Breaku', što je podrazumijevalo gledanje 81 epizode prethodnih sezona. Tako sam stekao utisak da je Majkl Skofild bio sa mnom cijelo ovo vrijeme, a i zaista je bilo tako”, ispričao je glumac.

Iako mnogi misle da će nove epizode gledati samo stari fanovi, on uvjerava da će u petoj sezoni uživati i oni koji nisu imali priliku da pogledaju prethodne četiri.

Prema njegovim riječima, serija će zadržati glavne elemente prethodnih sezona, pa se ni stari fanovi neće osječati zapostavljeno, iako će priča biti samostalna.

“Tematika će biti ista, odnosno o ljubavi među braćom, spremnosti na žrtvovanje, porodici i odanosti”, tvrdi Miler, čiji će se lik ponovo sresti sa svojom djevojkom Sarom, koju igra Sara Vejn Kelis.

On je bio raspoložen da otkrije i kako će Sara reagovati kada ga ponovo vidi, s obzirom na to da je, kao i publika, bila uvjerena da je mrtav.

“Sara je nastavila sa svojim životom u skladu sa svojim mogućnostima, Majkl sa druge strane nije. On je bio odsutan sedam godina, negdje je radio na raznim stvarima”, nagovijestio je on.

Glumac je ispričao i da će publika imati priliku da vidi kako Majkl radi sve što je potrebno kako bi ponovo osvojio svoju djevojku, ali i izborio za njihovog sina kojeg nikada nije ni vidio.

“Pitanje koje se postavlja je kako on stiže do njih i da li će ga uopšte prepoznati? Da li on još uvijek čovjek u kojeg se zaljubila? Jer on je cijelo ovo vrijeme bio na mračnim mjestima i koračao trnovitim putem... Tako da je moje lično pitanje, da li Majkl uopšte zaslužuje srećan kraj? Da li on zaslužuje da ponovo bude sa Sarom?”, pita se Miler.

Glumac je prokomentarisao i da je više nego raspoložen da ide dalje od pete sezone kada je “Prison Break” u pitanju.

“Ako mi neko iz Fox televizije ili kreator serije Pol Šering kaže da ima još ideja za nastavak, bio bih zainetersovan da saslušam o čemu je riječ”, ispričao je on.

Datum premijere pete sezone još nije poznat, ali se emitovanje očekuje naredne godine.

Bonus video: