Klintonova ili Tramp: Pogledajte za koga će glasati Simpsonovi

Polemika Simpsonovih za kojeg predsjedničkog kandidata će glasati počela je nakon što je Mardž ustanovila da „ne može voditi ljubav dok ne odluči za koga će glasati“
0 komentar(a)
Simpsonovi, Foto: Printscreen (YouTube)
Simpsonovi, Foto: Printscreen (YouTube)
Ažurirano: 02.08.2016. 11:34h

Junaci popularnog crtaća Mardž i Homer Simpson dogovorili su se da će na predstojećim predsjedničkim izborima u SAD glasati za Hilari Klinton, objavio je „20th Century Fox”.

Studio je samostalnu epizodu popularnih Simpsonovih pod naslovom "3 A.M. objavio na Youtube-u.

Polemika Simpsonovih za kojeg predsjedničkog kandidata će glasati počela je nakon što je Mardž ustanovila da „ne može voditi ljubav dok ne odluči za koga će glasati“.

Narator tada postavlja pitanje: „Sada je tri sata u noći i telefon zvoni u Bijeloj kući - za koga biste željeli da odgovori na poziv?“

Ovo pitanje je aludiranje na političku kampanju Klintonove iz 2008. kada je naciji postavila pitanje koga bi željeli da ih vodi u kriznim vremenima, ako telefon zazvoni u tri poslije ponoći.

Zatim slijedi kako izgleda kada se na takav poziv jave Klintonova i Tramp. Tramp diže slušalicu i kaže: „Ne sada, na Twitteru sam“. Zatim poziva pomoćnika i naređuje mu: „Stavi moje ime na spomenik Linkolnu, raspusti NATO i donesi mi kajganu na zlatnom tanjiru“.

A Bil Klinton kaže: „Soba za sastanke? Evo dolazim!“. Ali lice mu se zatim snuždi i dodaje slušalicu Hilari: „Oh, za tebe je“, na šta mu ona odgovara: „Da, odsad je uvijek za mene“.

Republikanski kandidat Donald Tramp u epizodi se pojavljuje s primjerkom knjige Veliki govori Adolfa Hitlera.

Kad je Homer najavio da će možda glasati za Trampa, Mardž kaže: „Ako ćeš tako da glasaš, pitam se hoću li ikad više moći biti sa tobom“.

Homer joj na to uzvraća: „Eto, i tako sam postao demokrata“.

Klintonova i Tramp suočiće se na američkim predsjedničkim izborima 8. novembra.

Bonus video: