Dragana i Saša osvojili ulaznice za novi film Dženifer Lopez

459 pregleda 0 komentar(a)
Džej Lo u glavnoj ulozi, Foto: Cineplexx
Džej Lo u glavnoj ulozi, Foto: Cineplexx
Ažurirano: 19.12.2018. 12:14h

Dragana Nikolić i Saša Pejović nagrađeni su sa po dvije ulaznice za film "Drugi čin", projekcija u nedjelju od 19:30 sati.

Oni su se prvi javili redakciji i osvojili karte.

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se dva nova filma:

  • Bamblbl – Tokom bjekstva, godine 1987. Bamblbi pronalazi utočište na otpadu u malom gradu pored okeana, u Kaliforniji. Čarli (Hejli Stajnfeld) koja tek što će napuniti 18 godina i koja traži svoje mjesto pod zvijezdama, otkriva Bamblbija, u ranama i ožiljcima od bitke. Kada Čarli oživi Bamblbija, shvatiće da ovo nije obična, žuta Volkswagen buba.
  • Drugi čin – Ako ste voljeli romantične komedije “Neplanirano vjenčanje” s Metju Mekonahijem, “Dogodilo se na Menhetnu” i “Za sve je kriva svekrva” sa Dženifer Lopez u glavnim ulogama, ovu ćete obožavati! Jedna od najpoželjnijih žena na svijetu u filmu igra Maju, radnicu u supermarketu, koja potpuno mijenja svoj način života i navike kako bi dokazala da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspjeti u životu. Maja živi u Kvinsu i već 15 godina radi isti posao. Uz pomoć falsifikovane biografije i najbolje prijateljice ona dobija kancelarijski posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa, a mora i ozbiljno da poradi na svom stilu.

Bonus video: