Sara Džesika Parker snima novu seriju

Prema scenariju “Razvoda”, Sara Džesika Parker, koja je napunila 51. godinu, ostaje bez ljubavi svog života...
90 pregleda 0 komentar(a)
Sara Džesika Parker, Foto: Shutterstock
Sara Džesika Parker, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.07.2016. 09:19h

Sara Džesika Parker vraća se na ekrane uz potpisan ugovor sa kućom HBO. Ali ovog puta nećemo je gledati u ulozi Keri Bredšo, već u potpuno novoj seriji. “Razvod” se uveliko snima, a Sarin partner je Tomas Hejden Čerč.

“Posle mnogo vremena, ponovo zajedno. Hvala prijateljima iz HBO što su mi dozvolili da vam pokažem prve fotografije iz nove serije na kojoj radimo”, napisala je Sara Džesika Parker na svom instagram profilu.

Frensis, suruga i majka, junakinja “Razvoda”, poslije mnogo godina braka došla je u situaciju da se raziđe od supruga Roberta. Razlog za rastanak je Robertova “emotivna prevara” preko koje Frensis ne može nikako da pređe, pa ni zbog dvoje djece koje s njim ima.

Prema scenariju “Razvoda”, Sara Džesika Parker, koja je napunila 51. godinu, ostaje bez ljubavi svog života, a da preboli gubitak, pomoći će joj prijateljice Dijana i Dalas.

Uz vjerne drugarice, ona će pokušati da nadoknadi propušteno. Samo, ovog puta u podjeli nema Kim Katral, Kristin Dejvis i Sintije Nikson, već su za novu seriju angažovane Moli Šenon i Talija Balzam.

Bonus video: