Pickbox u znaku novih serija: Stigli Poldark, Greške iz prošlosti i Džekil i Hajd

Istorijske drame nikada nisu bile razočaranje, pa tako ni sada. Savršenstvo produkcije, bogatstvo kostimografije, izražajnost likova
102 pregleda 0 komentar(a)
Pickbox
Pickbox
Ažurirano: 02.07.2016. 06:14h

Pickbox voli da iznenadi svoje gledaoce novim serijama, a prava garancija za užitak i pozitivnu napetost su tri serije koje već danas možete gledati na Pickboxu; dostupan je i na Extra TV-u. Radi se istorijskoj romansi Poldark, drami Greške iz prošlosti koju potpisuju producenti serije Breaking Bad i nevjerovatno uspješnoj seriji Džekil i Hajd koja nas vodi u britansku metropolu 30-ih godina i ekranizacija je priče Roberta Luisa Stivensona.

Poldark i romansa koja će vas očarati kad-tad

Istorijske drame nikada nisu bile razočaranje, pa tako ni sada. Savršenstvo produkcije, bogatstvo kostimografije, izražajnost likova. Sve to je dovoljno da nas serija poput Poldarka uhvati u svoju mrežu i odvede u neki drugi svijet, u ovom slučaju u 18. vijek.

Vojnik Poldark (Ejdan Tarner) vraća se iz dugogodišnjeg rata na svoje imanje u trenutku kada su ga svi rođaci već otpisali. Neće biti srećan kada sazna da je djevojka kojom je trebalo da se oženi vjerena sa nekim drugim, ali susret sa neuglednom Demelzom (Elenor Tomilson) mogao bi da promijeni tok Poldarkovog života.

Uživajte u romansi koju je u prosjeku gledalo 8,8 miliona gledalaca po epizodi i neka vas ponese hemija ovog neobičnog ljubavnog para. Na Pickboxu su dostupne sve epizode.

Greške iz prošlosti, u pravom trenutku

Kada je od producenata serije Breaking Bad, ne može da ne valja! Nova serija Greške iz prošlosti (Rectify) koja već sada može da se gleda na Pickboxu, mogla bi da pronađe sestru bliznakinju u takođe odličnoj krimi drami Povrh jezera (Top of the Lake). U glavnoj ulozi je kanadski glumac Ejden Jang (Elitne ubice) koji tumači lik čovjeka koji je upravo odslužio 19 godina zatvorske kazne i vraća se u svoje rodno mjesto. Kada krene da kopa po istrazi koja se vodila protiv njega, iznenadiće ga ko je sve gradio karijeru na njegovoj optužnici.

Greške iz prošlosti ima podjednako intrigantnu atmosferu kao Breaking Bad ili Ubistvo, ali isti efekat postiže sa manje nasilja i sporijom naracijom.

Šta se desi kada sud osudi nevinog čovjeka i on odsluži veliku zatvorsku kaznu? Odgovore pronađite u seriji kojom ćete postati opsjednuti odmah od prve epizode.

Dobri Džekil i manijakalni Hajd

Intrigantna i mračna serija Džekil i Hajd donijeće zadovoljstvo svima koji vole serije drugačijeg kalibra. Ovaj stilizovani horor sa radnjom u tridesetim godinama prošlog vijeka, snimljen je prema priči Roberta Luisa Stivensona. Sa gotskim elementima, ova serija prevazilazi klasičnu priču i donekle podsjeća na specijalnu epizodu Šerloka koju smo imali priliku da gledamo za Novu godinu kada se Šerlok dao u potragu za misterioznom „surovom nevjestom“.

U Londonu 30-ih godina upoznajemo pomalo naivnog Roberta Džekila koji će morati da otkrije prirodu svog prokletstva. Naime, svaki put kada Robert osjeti mržnju ili bijes, transformiše se u svoj mračni alter ego, zlobnog Hajda koji ne preza od destrukcije i suprotnost je osjećajnom Džekilu. Ovaj horor vas sigurno neće okupati u krvi, ali biće dovoljno intrigantan da se na Pickbox vratite po novu epizodu.

[PROMO]

Bonus video: