Zašto nikako nije lako biti Džon Snou

Režiser te epizode Migel Sapočnik, otkrio je da je 29-godišnjak bio prestrašen na pomisao da će snimati scenu u kojoj će zamalo biti živ sahranjen, odnosno zatrpan ispod leševa sopstvene vojske
1 komentar(a)
oživljavanje Džon Snou, Foto: Www.tvguide.com
oživljavanje Džon Snou, Foto: Www.tvguide.com
Ažurirano: 26.06.2016. 14:37h

U susret posljednjoj epizodi šeste sezone popularne serije “Igra prijestola” koja će večeras biti emitovana na HBO kanalu, otkriveno je da je glumcu Kitu Haringtonu, koji tumači Džona Snoua, bilo najteže snimanje devete epizode koja je prikazana prošle nedjelje, a koja nosi naziv “Battle of the Bastards”.

Režiser te epizode Migel Sapočnik, otkrio je da je 29-godišnjak bio prestrašen na pomisao da će snimati scenu u kojoj će zamalo biti živ sahranjen, odnosno zatrpan ispod leševa sopstvene vojske.

“Kit mi je ranije pomenuo da je njegov najveći strah pomisao na to da ga živog sahrane. Zato sam taj njegov strah eksploatisao za snimanje scene, a on mi je kao sjajan glumac to dozvolio”, ispričao je režiser, dodajući da je scena bitke snimana 25 dana.

Za scenu u kojoj se Džon probija kroz leševe korišćena su lažna tijela, a tu je bio i jedan živi statista u slučaju da nešto krene naopako i glumcu zatreba pomoć.

Deveta epizoda povratila je radost obožavalaca ove serije, jer je najomraženiji lik, Remzi Bolton umro i to tako što su ga pojeli sopstveni psi, a čak je i Ivan Rion koji ga tumači priznao da je to “bio sjajan način da napusti šou”.

Bonus video: