Moja supruga ima samopoštovanje

Deceniju nakon fatalnog susreta u klubu u Los Anđelesu, Metju Mekonahi i Kamila Alves imaju troje djece
263 pregleda 1 komentar(a)
Metju Mekonahi sa porodicom, Foto: WWW.LIFEANDSTYLEMAG.COM
Metju Mekonahi sa porodicom, Foto: WWW.LIFEANDSTYLEMAG.COM
Ažurirano: 26.06.2016. 10:52h

Metju Mekonahi je za “People” otvoreno je pričao o zaljubljivanju, odgajanju troje djece, ali i svom novom, provokativnom filmu “Free States of Jones”, koji se u bioskopima prikazuje od petka.

Radnja tog filma odvija se prije 150 godina, ali tema kojom se bavi, sloboda i rasna jednakost, i danas je veoma aktuelna.

“Free State of Jones” je istinita priča Njutna Najta, kojeg tumači upravo Mekonahi, siromašnog južnjačkog farmera koji dezertira iz vojske Konfederacije kako bi pokrenuo sopstvenu pobunu.

“Moram istaći da osjećam veliku dozu bitnosti teme kojom se bavi film. U njemu se bavimo problematikom koja je u centru pažnje i danas”, ispričao je glumac, koji smatra da tu temu pokreću i izbori za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.

“Sloboda je nešto za šta su se ljudi borili i prije Građanskog rata”, tvrdi on.

U istom intervjuu Mekonahi se prisjetio i kako se zaljubio u svoju suprugu i otkrio da, kada je 2006. godine upoznao Kamilu Alves u jednom klubu u Los Anđelesu, nije tražio ljubav.

“Bio sam veoma srećan kao samac. Nisam tražio ljubav. Spavao sam lijepo, duhovno sam se veoma dobro osjećao i bio sam odlično društvo samom sebi”, prisjetio se on večeri kada je bio u društvu Lensa Armstronga.

“Krajičkom oka primijetio sam tu figuru kako klizi na dvadeset koraka od mene. Sjećam se i šta sam rekao, jer umjesto da pitam 'Ko je ovo?' rekao sam 'Šta je ovo?'. Dok sam pokušavao da joj privučem pažnju u glavi sam shvatio da to nije tip djevojke koju možeš pozvati sa druge strane kluba, pa sam rekao sebi da dignem dupe sa stolice i uhvatim je. To sam i učinio”, prepričao je on.

“Na prvi sastanak otišli smo tri noći kasnije i od tada znam da je ona jedina osoba sa kojom želim da idem na sastanke”, naveo je on.

Deceniju kasnije Mekonahi i Alves imaju troje djece, a njega i dalje privlači ista stvar koja mu se u startu dopala kod njegove supruge.

“Samopoštovanje koje ima. Način na koji gradi odnos sa porodicom, način na koji me poštuje i što nikada ništa ne uzima zdravo za gotovo”, kazao je glumac.

Bonus video: