Sedma sezona ”Igre prijestola” imaće samo 7 epizoda?

“Mislim da smo došli do posljednjih 13 epizoda. Približavamo se posljednjem krugu. Naravno, riječ je o pretpostavci – ništa nije uklesano u kamenu. Ali, tako se trenutno čini”
0 komentar(a)
Igra prijestola, Foto: Screenshot (YouTube)
Igra prijestola, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 03.06.2016. 15:39h

Sedma sezona jedne od najpopularnijih serija na svijetu najvjerovatnije će sa osmom sezonom činiti jednu cjelinu od 13 epizoda, piše Independent.

Ako ste imali utisak da šesta sezona “Igre prijestola” još od početka vrtoglavo juri ka svom kraju, vaše sumnje najvjerovatnije su bile istinite – odgovoreno je na mnoga pitanja, a priče junaka se sve brže raspliću, brzinom kakva nije viđena od 2011. godine, kada je serija počela da se prikazuje na malim ekranima.

“Mislim da smo došli do posljednjih 13 epizoda. Približavamo se posljednjem krugu. Naravno, riječ je o pretpostavci – ništa nije uklesano u kamenu. Ali, tako se trenutno čini”, izjavio je Dejvid Beniof, tvorac serije.

To bi značilo da bi posljednjih šest epizoda serije bilo prikazano 2018. godine, u osmoj sezoni, dok je prikazivanje sedme sezone planirano za 2017.

B92.net

Bonus video: