Herd tvrdi da ju je Dep tukao, a nju optužuju da želi pare

“Amber je godinama patila zbog fizičkog i psihičkog zlostavljanja koje joj je nanosio Džoni”, kazali su njeni advokati Samanta Spektor i Džozef Koenig.
82 pregleda 1 komentar(a)
džoni dep amber herd, Foto: BETA
džoni dep amber herd, Foto: BETA
Ažurirano: 01.06.2016. 17:15h

Od kako je u javnost dospjela informacija da se popularni glumački par Džoni Dep i Amber Herd razvode, svjetski mediji ne prestaju sa objavljivanjem informacija o njihovom braku, razlogu za razlaze, ali i novim detaljima poput porodičnog nasilja, što je na sudu iznijela i glumica.

Ona je samo nedjelju dana nakon što je podnijela zahtjev za razvod, tužila Depa zbog nasilja, a prema riječima njenog advokata, ona je, kako bi zaštitili “svoju privatnost i karijeru supruga” odlučila da ga ne prijavi policiji 21. maja, kada je došlo do svađe u kojoj je dobila udarac i masnicu na oku.

“Amber je godinama patila zbog fizičkog i psihičkog zlostavljanja koje joj je nanosio Džoni”, kazali su njeni advokati Samanta Spektor i Džozef Koenig.

Predstavnici Depa nisu komentarisali ove navode, a portparolka policije u Los Anđelesu nije željela da daje izjave kako ne bi narušavala privatnost glumačkog para.

Depova 17-godišnja ćerka Lili Rouz podržala je svog oca putem Instagrama, navodeći uz njegovu fotografiju da je u pitanju “najnježnija i osoba koja voli sve”.

Herd (30) podnijela je zahtjev za razvod prije nedjelju dana, tvrdeći da ju je Dep (52) konstantno maltretirao, što je kulminiralo u raspravi u kojoj ju je pogodio mobilnim telefonom u lice i bacao stvari u njenom stanu.

Prema izvoru koji je pričao za New York Post, Dep je jednom prilikom pokušao da uguši Herd sa jastukom.

Prema riječima izvora, koja se predstavila kao prijateljica glumice, u decembru je nakon poruke koju je primila od Herd otišla do stana glumačkog para i zatekla je “u modricama i sa posekotinama, ali i sa počupanom kosom”.

“Taj incident mi je ostao u sjećanju jer mi je tog dana rekla da se plaši za svoj život”, kazala je prijateljica Herd, koja je navela i da je Dep povrijedio ruku tokom udaranja supruge, zbog čega je mjesec dana pauzirao sa snimanjem.

On je zaista tokom snimanja “Pirati sa Kariba: Mrtvačeva škrinja” napustio set kako bi operisao ruku.

Sa druge strane mnogi su stali i na stranu popularnog glumca, naročito nakon što je Herd zatražila mjesečnu alimentaciju u iznosu od 50 hiljada dolara, ali i pošto su mediji objavili podatke o njenoj finansijskoj situaciji.

Iako je Dep jedan od najbogatijhi glumaca u Holivudu sa imovinom vrijednom 400 miliona dolara, Herd je u ozbiljnim dugovima.

U dokumentima koji su priloženi sudu, otkriveno je da ona zarađuje oko 120 hiljada dolara godišnje, odnosno deset hiljada mjesečno, dok u istom periodu potroši četiri puta više na 'osnovne troškove'.

U "osnovne troškove" spada deset hiljada za kiriju, još toliko na “zabavu, poklone i odmore”, dvije hiljade za odjeću, koliko troši i na obroke u restoranima, i čak 300 dolara za pranje veša.

Pored toga, ona svakog mjeseca troši još oko deset hiljada dolara na stvari poput hrane i igračaka za svoje kućne ljubimce, kao i za plate za svog publicistu i agenta.

Bonus video: