Bil Kozbi potvrdio da je drogirao i silovao djevojke koje su ga tužile

Nakon što je priznao da je Serinjezovoj dao sedative, pravnica Dolores Troiani upitala ga je da li misli da su tvrdnje oštećene strane da nije mogla da rasuđuje i da pristanak za seks tačne, Kozbi je odgovorio: “Ne znam... Pričamo o 1976 godini? Upoznao sam je u Las Vegasu, čekala me je u bekstejdžu. Dao sam joj sedative i nakon toga smo imali seks”.
93 pregleda 1 komentar(a)
Bil Kozbi, Foto: Reuters
Bil Kozbi, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.05.2016. 14:26h

Američki komičar Bil Kozbi (78), koji je u posljednjih godinu dana u centru pažnje zbog optužbi da je na desetine žena silovao tokom svoje najveće popularnosti, priznao je krivicu i potvrdio da je sa tada tinejdžerkama imao seksualne odnose, pišebritanski Daily Mail.

On je otkrio i da su mu agencije na nedjeljnoj bazi slale manekenke, a takođe je priznao i da su optužbe da je 1976. godine u Las Vegasu spavao sa 19-godišnjom Terezom Serinjez tačne, ali i da je 2000. godine druga tinejdžerka takođe imala slično iskustvo sa njim.

Ona je bila jedna od “pet ili šest manekenki” koje je agencija slala Kozbiju svake nedjelje, a priznanje komičara mediji su dočekali samo dan prije nego što je trebalo da se Kozbi pojavi na preliminarnom ročištu u Pensilvaniji, gdje mu se sudi.

Nakon što je priznao da je Serinjezovoj dao sedative, pravnica Dolores Troiani upitala ga je da li misli da su tvrdnje oštećene strane da nije mogla da rasuđuje i da pristanak za seks tačne, Kozbi je odgovorio:

“Ne znam... Pričamo o 1976 godini? Upoznao sam je u Las Vegasu, čekala me je u bekstejdžu. Dao sam joj sedative i nakon toga smo imali seks”.

Ova izjava u skladu je sa onom koju je ranije dala Serinjezova, kada je Kozbija opužila za silovanje.

“Dao mi je dvije tablete. Uzela sam ih ne znajući šta su i nisam pitala. Bila sam uzbuđena što sam ga upoznala. Sljedeće čega se sjećam je da sam bila drogirana i da imam seks sa njim”, kazala je ona tada.

U transkriptu do kojeg je došao Daily Mail, se može naći i izjava Kozbija vezano za optužbe da ga je tada 17-godišnja manekenka zadovoljavala masturbiranjem.

Na pitanje da li mu je masirala polni organ losionom, Kozbi je odgovorio:

“Bingo”.

Bonus video: