Top Gear na velikoj turneji

The Grand Tour debitovaće ove jeseni na Amazon servisu, a još nije poznato da li će sve epizode biti objavljene odjednom
0 komentar(a)
Top Gear, Foto: Independent.co.uk
Top Gear, Foto: Independent.co.uk
Ažurirano: 15.05.2016. 18:08h

Konačno je poznat naziv nove emisije bivših voditelja "Top Geara". Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej vodiće novi Amazonov moto šou koji će nositi naslov "The Grand Tour".

U saopštenju za javnost pomenuti trio zahvalio je fanovima na strpljenju i što su im slali sugestije za naslov emisije.

"Fora je u tome što ćemo putovati svijetom i svaku epizodu voditi iz druge zemlje, iz velikog šatora. Tako da je to neka vrsta velike turneje (grand tour). Zato smo i odlučili da emisiju nazovemo tako", objasnio je Klarkson.

Mej je priznao da ga je traženje imena izludjelo te da je emisiju htio da nazove "Najdžel" ili "Rodžer". Hemond je bio pozitivniji u svojoj izjavi.

"Već mi se sviđa kampovanje. Ali ima tu i nešto drugo. Mi smo nešto poput pionira, koji plove ka novim granicama", izjavio je on, a kasnije na Tviteru dodao da je ime očigledno jer je to ono što će raditi.

Na Fejsbuk stranici "The Grand Toura" pojavio se šaljivi video u kojem su prikazana neka od imena koja su navodno razmatrana, među kojima su "Automates", "A Small Puddle of Excellence" i "The Ace Biscuit".

Prema prvim navodima medija emisija je trebalo da se zove "Gear Knobs", ali se od toga odustalo zbog autorskih prava.

"The Grand Tour" će debitovati ove jeseni na Amazon video servisu, a još uvijek nije poznato da li će sve epizode biti objavljene odjednom ili sedmično. Ime emisije otkriveno je svega nekoliko sedmice prije početka prikazivanja nove sezone "Top Geara" koji će sada voditi Kris Evans i zvijezda serije "Friends" Met Leblank.

Bonus video: