Monika Beluči i Dejvid Duhovni u "Twin Peaksu"

Ranije je već saopšteno da će se Kajl Meklahlan vratiti glavnoj ulozi FBI agenta
79 pregleda 2 komentar(a)
moni, Foto: Monicabelluci.it
moni, Foto: Monicabelluci.it
Ažurirano: 26.04.2016. 18:33h

Otkriven je spisak glumaca koji su snimali novu sezonu kultne serije “Twin Peaks”, a osim što će se na male ekrane vratiti originalni glumci, publiku je iznenadilo što će se ovoj ekipi pridružiti zvijezde poput Monike Beluči, Lore Dern, Džima Belušija i Dejvida Duhovnog.

Ranije je već saopšteno da će se Kajl Meklahlan vratiti glavnoj ulozi FBI agenta koja ga je proslavila, a sada je američki TV kanal “Showtime” saopštio spisak 21 glumca koji su učestvovali u snimanju.

Tako će se Meklahlanu pridružiti Dejvid Duhovni, Ališa Vit, Dejvid Patrik Keli i Hari Din Stenton, svi koji su imali manje uloge u originalnoj seriji i filmskoj verziji “Twin Peaks: Fire Walk with Me”.

Nova sezona nastavlja se 25 godina nakon završetka prošle i od originalne glumačke postave neće imati Laru Flin Bojl i Pajper Lori.

Fanovi su uzbuđeni jer je najavljeno da će novu sezonu režirati popularni reditelj Dejvid Linč, koji je bio jedan od autora originala koji je svojevremeno oduševio kritiku i ostao u sjećanju gledalaca.

Bonus video: