Novi projekat braće Karadžić: "Biser Bojane" snimaće na Adi

O glumačkoj postavi još uvijek se ništa ne zna, a braća Karadžić će u narednih mjesec dana raditi na razvijanju ove ideje i obezbjeđivanju finansijskih sredstava
447 pregleda 22 komentar(a)
Mima Karadžić (NOvine)
Mima Karadžić (NOvine)
Ažurirano: 06.04.2016. 19:14h

Nakon brojnih uspješnih projekata, braća Milutin i Milan Karadžić, sredinom avgusta u Crnoj Gori počeće da snimaju još jedan. Riječ je o filmu “ Biser Bojane” koji će biti rađen na Adi Bojani.

“U pitanju je romantična komedija, a fantastičan scenario napisao je Milan Karadžić. Za sada je u planu da snimimo film, a moguće da bismo, kao i od 'Gorčila', i od ovog ostvarenja napravili seriju”, otkriva za Vijesti Milutin Mima Karadžić.

O glumačkoj postavi još uvijek se ništa ne zna, a braća Karadžić će u narednih mjesec dana raditi na razvijanju ove ideje i obezbjeđivanju finansijskih sredstava.

Zato će snimanje serije “Budva na pjenu od mora”, čiji je nastavak snimanja zakazan za april, morati da sačeka narednu godinu.

“Želimo da se maksimalno posvetimo ovom projektu, a mislim da trenutno situacija u Budvi nije za nastavak snimanja serije. Već smo kontaktirali čelnike Budve i imamo neka obećanja da bismo snimanje mogli da nastavimo naredne godine, ali sve to košta. I sami znate da je serija napravila veliku propagandu Budvi i Crnuj Gori, a da bi sve izgledalo kao i do sada, i da bismo i u nastavku imali sjajnu glumačku ekipu, potreban je novac, jer sve to košta”, ističe Karadžić.

No, on ne sumnja da će i ova turistička sezona u Budvi biti uspješna zahvaljujući njihovoj seriji, jer se već reprizira u nekim ex-YU republikama.

“Znam da trenutno ide repriza u Sloveniji, a uskoro počinje i u Republici Srpskoj. Kako treća sezona do sada nije prikazivana u Hrvatskoj, uskoro počinje njeno emitovanje, tako da će to doprinijeti da ljudi iz tih bivših republika posjete naše primorje, kao što je to bio slučaj prethodnih godina. Jedino što mi je žao što se više novinari i hotelijeri interesuju za nastavak snimanja serije, nego iz Ministarstva turizma i Turističkih organizacija. No, nama je bitno da znamo da, ako bismo počeli snimanje, imamo podršku hotelijera koji su zahvaljujući seriji dobili sjajnu reklamu i to znaju da cijene”, pohvalio se Karadžić.

Njihovu aktuelnu seriju “Komšije”, čija se druga sezona prikazuje na RTS-u nedjeljom uveče, uskoro će imati priliku da vidi i publika u Crnoj Gori.

“Za sada ne znamo sve detalje, ali mi je drago što su i neke crnogorske televizije pokazale interesovanje za seriju “Komšije” koja je u Srbiji sjajno prošla. Nadam se da ćemo što prije uspjeti da sve dogovorimo, i da će Komšije uskoro stići i u Crnu Goru”, zaključuje Karadžić.

Bonus video: