Ben Aflek: Ozbiljno sam shvatio ulogu Betmena

Kada je kuća "Warner Bros" objavila prije skoro tri godine da će Aflek igrati Betmena, fanovi nisu baš bili oduševljeni, čak su pisali peticije tražeći da se ta odluka promjeni
0 komentar(a)
Ben Aflek, Foto: Beta/AP
Ben Aflek, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 21.03.2016. 12:05h

Glumac Ben Aflek nada se da će fanovi Betmena, koji su bili skeptični zbog toga što on igra čuivenog superheroja u filmu "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika", uvidjeti koliko je ozbiljno shvatio tu ulogu.

"Najteži mi je tokom snimanja bio taj fizički aspekt", rekao je Aflek AP-u uoči njujorške premijere filma, dodavši da je želio da bude u formi i zbog toga je morao mnogo da vježba.

Popularni glumac je ispričao da je svakog jutra u šest ujutru bio u teratani.

"Nisam navikao na takav trening, ali fanovi očekuju da ako igraš superheroja, moraš da imaš i takvo tijelo. Znao sam da će oštro oko kamere biti upereno u mene i morao sam da budem spreman", istakao je Aflek.

Kada je kuća "Warner Bros" objavila prije skoro tri godine da će Aflek igrati Betmena, fanovi nisu baš bili oduševljeni, čak su pisali peticije tražeći da se ta odluka promjeni.

Dvostruki oskarovac je sada ponosan što je dio priče o Betmenu.

"Zaista sam počastvovan što sam dio tradicije koju su gradili veliki talenti - Kristijan Bejl i Kristofer Nolan, Majkl Kiton, Val Kilmer, Džordž Kluni, Tim Barton. Zato želim da pružim svoj maksimum. Mislim da smo napravili nešto drugačije, ali to je i dalje u velikoj mjeri Betmen", rekao je Aflek.

Reditelj Zek Snajder donosi na veliko platno 3D spektakl o sukobu dva najpopularnija superheroja, koji će morati da odmjere snage kako bi spasili čovječanstvo.

Supermena igra Henri Kavil, koji se već jednom našao u toj ulozi, a u glumačkoj postavi su i Ejmi Adams (Luiz Lejn), Džejson Momo, Gal Gadot i Džesi Ejzenberg (Leks Luter).

Bonus video: