Snima se film o napadima na SAD sa Čarlijem Šinom i Vupi Goldberg

"Ovaj projekat star je osam godina. To je čudo koje će ugledati svjetlost dana", napisao je Martin Gigi u poruci poslatoj Frans presu
0 komentar(a)
Vupi Goldberg, ČArli Šin, Foto: Twitter
Vupi Goldberg, ČArli Šin, Foto: Twitter
Ažurirano: 08.03.2016. 14:04h

Snimanje filma o napadima na Njujork 11. septembra 2001. godine, sa Čarlijem Šinom i Vupi Goldberg u glavnim ulogama, počelo je juče, rekao je agenciji Frans pres reditelj Martin Gigi, potvrdivši tako informacije objavljene na sajtu "Variety".

Ovaj film nezavisne produkcije, koji će se snimati na Long Biču u Kaliforniji, prati priču o petoro ljudi zaglavljenih u jednom od liftova u kulama bliznakinjama Svjetskog trgovinskog centra, navodi Varajeti.

Snimanje bi trebalo da traje do kraja marta, a premijera je najavljena za jesen, precizirao je Gigi.

U sporednim ulogama naći će se takođe renomirana glumačka imena, među kojima su Luis Gusman, poznat po filmovima "Magnolija", "Trafik" i "Noći bugija'', i Vud Haris, koji se proslavio ulogom Ejvona Barkdejla u seriji "The Wire", potvrdio je reditelj.

"Ovaj projekat star je osam godina. To je čudo koje će ugledati svjetlost dana", napisao je Martin Gigi u poruci poslatoj Frans presu.

Pored producentske kompanije ''Sunset Pictures", na čijem je čelu upravo Martin Gigi, film će producirati i ''Sprockefeller Pictures", ''Vitamin A Films" i ''Thunder Studios", piše "Variety".

Glumac Čarli Šin, koji je imao problema sa zavisnošću od alkohola i droga, obelodanio je sredinom novembra da je HIV pozitivan.

Šin, koga je magazin ''Forbs'' proglasio za najbolje plaćenog glumca na svjetu 2010. i 2011. godine, izbačen je 2011. iz popularne serije "Dva i po muškarca" ("Two and a half men") zbog problematičnog i nasilnog ponašanja.

Bonus video: