TRAŽIO DA SE PRVO ROČIŠTE ODRŽI BEZ NJEGA

Spejsi mora da se pojavi u sudnici

Njegov advokat je istakao da bi prisustvo glumca u sudnici privuklo još veću pažnju medija, što bi moglo da utiče na članove porote pri donošenju odluke
294 pregleda 0 komentar(a)
Spejsi, Foto: Shutterstock
Spejsi, Foto: Shutterstock

Doskorašnja zvijezda Netflixove popularne serije “Kuća od karata”, Kevin Spejsi, iako je zatražio da se prvo ročište održi bez njegovog prisustva, ipak će morati da se pojavi pred sudom u Masačusetsu, 7. januara, zbog optužbe da je seksualno uznemirio mladića 2016. godine.

Ovaj 59-godišnji glumac zatražio je oslobađanje od prisustva u sudnici jer je smatrao da bi njegov dolazak “izazvao negativni publicitet koji je već stvoren oko cijelog slučaja”.

Spejsijev advokat Džulijan Baliro, takođe je istakao da bi prisustvo glumca u sudnici privuklo još veću pažnju medija što bi moglo da utiče na članove porote pri donošenju odluke. Sudija Tomas Baret, ipak je odbio njegov zahtjev.

U međuvremenu, Spejsi je u javnosti otkrio da će se izjasniti nevinim.

Po ovom pitanju Spejsi se nije oglašavao u javnosti, ali je prošle sedmice objavio video na društvenim mrežama kao Frenk Andervud, njegov lik iz serije “Kuća od karata”.

“Definitivno neću plaćati cijenu za stvari koje nisam počinio”, kazao je on u video-poruci, a mnogi smatraju da se to odnosilo upravo na optužbe u njegovom privatnom životu.

Spejsija je ova optužba koštala brojnih uloga kako televizijskih tako i filmskih, a gotovo preko noći, Netflix je odlučio da ukloni njegov lik iz serije iako je bio glavni junak.

Preporučujemo za Vas