Uz Evansa i Leblanka Sabina Šmic, Edi Džordan i Kris Haris

"Fantastičnih sedam poslatih iz moto raja. Zapravo, šest plus jedan, plus ja", kazao je Evans nakon što je gostujući na BBC 2 radiju otkrio svoj tim
0 komentar(a)
Top gear (Novina), Foto: BBC
Top gear (Novina), Foto: BBC
Ažurirano: 12.02.2016. 17:20h

Američki glumac Kris Evans potvrdio je da će popularnu automobilsku emisiju "Top Gear" uz njega voditi i nekadašnji vlasnik Formula 1 tima Edi Džordan, zvijezda serije "Friends" Met Leblank, moto novinar Kris Haris i njemačka trkačica Sabina Šmic.

"Fantastičnih sedam poslatih iz moto raja. Zapravo, šest plus jedan, plus ja", kazao je Evans nakon što je gostujući na BBC 2 radiju otkrio svoj tim.

Jedino nepoznato ime je Rori Rid, koji je dobio mjesto u timu putem audicije za fanove.

"Rori je odabran putem video audicije. Ima znanje, zanimljiv je i topao čovjek. To nije laka kombinacija. Čak briljantno priča priče. Njegova audicija je bila daleko bolja od ostalih", objasnio je Evans.

Rid, koji je inače novinar koji se bavi automobilima, se i ranije pojavljivao u TV emisijama, kao što je recimo "Gadget Geeks" Sky1-a.

Evans je Harisa opisao "onlajn specijalca među recenzentima automobila", a Džordana kao "nepredvidljivog ljubitelja hermetički zatvorenog sporta i čovjeka koji ima više veza od Vodafonea (mobilni provajder)".

"Veoma sam uzbuđen što ću se pridružiti Krisu i ostatku tima. Gajim ogromno poštovanje prema svim mojim kolegama i ljubazno ih molim da budu blagi prema meni. Automobili su mi urezani u DNK i mada sam imao sreće da ostvarim većinu želja vezanih za motosport, biti voditelj 'Top Geara' je šlag na tortu", izjavio je Džordan.

Sabina Šmic biće prva žena među voditeljima u posljednjih 15 godina ove emisije, a Evans je za nju kazao da je "prava Njemica i da je veoma brza".

"Zaista imamo za svakoga ponešto u našem timu", istakao je glumac koji će predvoditi voditeljsku ekipu.

Bonus video: