SLAVNI AMERIČKI GLUMAC U POSJETI

Džoni Dep snima film u Crnoj Gori

Depov agent je boravio krajem decembra u Beogradu, kako bi dogovorio detalje snimanja filma i njegovog boravka u gradu sa srpskim dijelom ekipe
5466 pregleda 3 komentar(a)
Dep, Foto: Shutterstock
Dep, Foto: Shutterstock

Poznati američki glumac Džoni Dep posjetiće Crnu Goru i Srbiju, kako bi nastavio snimanje filma "Minamata", o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu.

Zvijezda filmova "Pirati sa Kariba", "Ubistvo u Orijent ekspresu" i "Fantasticne zvijeri" u Japanu je započeo snimanje filma koji se bavi životnom pričom fotografa koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, uzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske fabrike kompanije "Ciso", piše Blic.

Depov agent je boravio krajem decembra u Beogradu, kako bi dogovorio detalje snimanja filma i njegovog boravka u gradu sa srpskim dijelom ekipe, rekao je izvor lista.

Dogovoreno je da glumac sa najbližim saradnicima bude smješten u luksuznom hotelu u centru grada, gdje će mu biti zagarantovana privatnost, a uz sebe će imati privatno obezbjeđenje koje će ga pratiti u slučaju da mu bude bila potrebna zaštita od paparaca.

Nakon Srbije, planirano je da Dep nastavi snimanje u Crnoj Gori. Još uvijek nije poznato da li će neko od srpskih glumaca učestvovati u projektu, prenosi Tanjug.

Depu će ovo biti treći put da boravi u Beogradu. Prvi put je bio 1992, a drugi 2010. godine, oba puta na poziv reditelja Emira Kusturice.