"Život je truba" u bioskopu od četvrtka

Koproducent ostvarenja je Artikulacija, a u njegovom stvaranju su učestvovali i mladi crnogorski filmski radnici Pavle Simonović, Ognjen Smolović, Ilija Brkanović, Maja Kecojević, Mirjana Zejak i drugi,
73 pregleda 0 komentar(a)
život je truba, Foto: Promo
život je truba, Foto: Promo
Ažurirano: 01.02.2016. 17:02h

Film “Život je truba” počeće da se prikazuje u bioskopu Cineplexx u Delta Cityju u Podgorici od četvrtka, 4. februara, a prva projekcija je zakazana za 19.45 sati.

Komedija “Život je truba” govori o dva porodična okupljanja koja predstavljaju sjajnu priliku za rješavanje starih svađa i započinjanje novih.

Mladoženja, glavni junak filma koji je džez trubač, pokušava da pomiri oca mesara, brata kockara i majku, penzionisanu računovođu, a nesebičnu pomoć pružaju mu mlada supruga i njeni neobični roditelji.

U filmu glume Bojan Navojec, Iva Babić, Zlatko Vitez, Mirela Brekalo Popović, Goran Navojec, Filip Križan, Ksenija Marinković, Filip Šovagović.

Produkciju filma radili su: Propeler Film (Hrvatska), Staragara (Slovenija), Baš Čelik (Srbija), Artikulacija Production (Crna Gora), Hrvatska radiotelevizija (Hrvatska), Zagreb Film Festival (Hrvatska), Film and Music Entertainment (UK).

Na filmu su radili i mladi crnogorski filmski radnici Pavle Simonović, Ognjen Smolović, Ilija Brkanović, Maja Kecojević, Mirjana Zejak i drugi, saopštila je Artikulacija.

Bonus video: