POMJERENA PREMIJERA

"Star Wars: Epizoda 8" stiže u decembru sljedeće godine

Film "Star Wars: Buđenje sile", koji se prikazuje u bioskopima pet sedmica, do sada je zaradio 861 milion u Americi i 1,88 milijardi u svijetu
0 komentar(a)
Ratovi zvijezda Buđenje sile, Foto: Screenshot (YouTube)
Ratovi zvijezda Buđenje sile, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 21.01.2016. 11:28h

Premijera filma "Star Wars: Epizoda 8" pomjerena je sa maja 2017. na decembar sljedeće godine, saopštila je kompanija "Volt Dizni".

"Dizni" nije obrazložio svoju odluku, ali pojavile su se glasine da scenarista i reditelj Rajan Džonson, koji će zamijeniti Džej Džej Abramsa, prerađuje scenario, a snimanje bi trebalo da počne sljedećeg mjeseca u Londonu, prenosi AP.

Film "Star Wars: Buđenje sile", koji se prikazuje u bioskopima pet sedmica, do sada je zaradio 861 milion u Americi i 1,88 milijardi u svijetu.

Dok ne stigne novi dio popularne franšize, Geret Edvards će fanovima ponuditi spin-off na popularnu franšizu, film "Rogue One", koji će biti na repertoaru bioskopa od 16. decembra ove godine.

Kao odgovor na najave novog filma "Star Wars", Džejms Kameron planira da nastavak blokabastera "Avatar" (20th Century Fox) publici predstavi za Božić sljedeće godine

Premijera novog ostvarenja Stivena Spilberga "Ready Player One" u produkciji kuće "Warner Bros" zakazana je za 15. decembar sljedeće godine, dok je "Dizni" pomjerio još jednu svoju uspješnu franšizu - "Pirati sa Kariba" za 26. maj, kada se Džoni Dep vraća ulozi kapetana Džeka Sperou u filmu "Dead men tell no tales".

Istovremeno studio "Sony Pictures" je odložio svoja dva najveća filma za 28. jul sledeće godine. Riječ je o sljedećem "Spajdermenu" reditelja Džona Vetsa u kome igra Tom Holand i rimejku filma "Džumandži" Džejka Kasdana.

Preporučujemo za Vas