Priča o svijetu usamljenih i dostojanstvenih

Direktor fotografije je Ivan Čojbašić, za zvuk su se pobrinuli Jovo Kljajić i Saša Brajović, a montažu potpisuju Marjan Apostolović i Srđan Stanojević
1 komentar(a)
Film "Tok", scena, Foto: Privatna arhiva
Film "Tok", scena, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 20.01.2016. 18:48h

Kratki igrani film “Tok”, čiji je producent, scenarista i režiser crnogorski glumac Mišo Obradović, našao se u takmičarskoj selekciji XXVII Filmskog festivala u Trstu (Trieste film festival), koji će biti održan od 22. do 30. januara 2016.

Uloge u filmu povjerene su Vidi Obradović, Jovanu Obradoviću i Lidiji Obradović.

Direktor fotografije je Ivan Čojbašić, za zvuk su se pobrinuli Jovo Kljajić i Saša Brajović, a montažu potpisuju Marjan Apostolović i Srđan Stanojević.

“'Tok' je film o ljudskoj usamljenosti i ljudskom dostojanstvu. Želio sam da svijet jedne osamdesetogodišnjakinje učinim vidljivim. Taj svijet nije atraktivan i senzacionalan, nema ga na Fejsbuku ili Instagramu, ali postoji jednako važan kao i svaki drugi, sa svim svojim pojedinostima i osobenostima.

Ovo je film o onima koji su nas nesebično podigli, a na čije telefonske pozive, usljed brzine svakodnevnog života, ne odgovaramo, jer oni uvijek mogu da čekaju i razumjeće to”, kazao je Obradović o svom rediteljskom prvijencu.

Bonus video: