"Prijatelji" se vraćaju na male ekrane

Tako će Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Metju Peri, Met Le Blenk i Dejvid Švimer ponoviti uloge koje su ih proslavile 90-ih godina
53 pregleda 1 komentar(a)
Prijatelji, Foto: Twitter
Prijatelji, Foto: Twitter
Ažurirano: 14.01.2016. 12:00h

Čendler, Ros, Džoi, Monika, Rejčel i Fibi ponovo će se pojaviti na malom ekranu u dvosatnom specijalu "Prijatelja", kao omaž režiseru Džejmsu Barousu, prenose "Guardian i "Independent"

Ponovno okupljanje likova iz popularnog sitkoma, potvrđeno je i od strane NBC televizijske mreže.

Tako će Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Metju Peri, Met Le Blenk i Dejvid Švimer ponoviti uloge koje su ih proslavile 90-ih godina.

"Prijatelji" su se snimali od 1994. do 2004. godine, i predstavljaju jednu od najpopularnijih serija ikada. U posljednjim sezonama serije (deveta i deseta sezona), glumci su bili plaćeni milion dolara po seriji.

Serija ima ogromnu fan bazu i svi su priželjkivali da se priča na neki način nastavi.

Nakon što je serija "Seksi i grad" dobila svoje filmsko finale (u čak dva dijela), fanovi "Prijatelja" su prikupljali peticiju da i njihov sitkom dobije takvo finale.

Godine 2014. se čak pojavio poster "Prijatelji: Deset godina kasnije", koji je izazvao oduševljenje širom svijeta, ali ubrzo je otrkiveno da je u pitanju rad jednog od fanova.

Liza Kudrou, koja se proslavila kao Fibi u seriji, je često u intervjuima pričala kako je interesuje kako se junaci serije snalaze u bračnim vodama i sa djecom.

Međutim, da ne bude sve baš jednostavno, postarao se Robert Grinblat, jedan od direktora NBC serije koji je izjavio:

"S obzirom da glumci imaju zgusnut raspored, mislim da je logistički nemoguće da svo šestoro budu u isto vrijeme u istoj prostoriji".

Glumci za sada nisu komentarisali ponovno okupljanje, mada je Le Blenk objavio na svojim Tviter profilu da se raduje ponovnom snimanju.

Najava za dvosatni specijal desiće se 21. februara, kada se penzioniše jedan od najpoznatijih TV režisera Džejms Barous.

Barous je za NBC snimio preko 1.000 epzoda, među kojima i "Prijatelje", "Vil i Grejs", "Treći kamen od sunca", "Frejzer"...

Bonus video: