Svi seksualni odnosi su se zaista dogodili

“Scenaristima je bilo zabranjeno izmišljanje. Sve što su stavljali u scenario moralo se dogoditi nekome iz ekipe ili su za to morali čuti iz prve ruke”, ispričala je za portal IMDB, 49-godišnja glumica
203 pregleda 16 komentar(a)
Sintija Nikson (Novina), Foto: CINEMARX.RO
Sintija Nikson (Novina), Foto: CINEMARX.RO
Ažurirano: 12.01.2016. 16:40h

Jedna od glavnih glumica “Seks i grada”, Sintija Nikson, otkrila je da su svi seksualni odnosi i u seriji i u filmovima, bazirani na istinitim dešavanjima, te da je dogovor bio da se priče te vrste ne smiju izmišljati.

“Scenaristima je bilo zabranjeno izmišljanje. Sve što su stavljali u scenario moralo se dogoditi nekome iz ekipe ili su za to morali čuti iz prve ruke. Dakle nije moglo biti situacija - brat poznanice moje prijateljice sa kojom sam išla u osnovnu školu, učinio je to i to, nego smo svi vrlo često sa njima dijelili intime događaje”, ispričala je za portal IMDB, 49-godišnja glumica.

Za neke scene seksa između dvije žene inspiracija su bile ona i njene partnerke, ali ipak, intimne detalje odnosa sa svojom suprugom Kristin Marinoni, sa kojom je u braku četiri godine, nije htjela otkriti.

Ovo priznanje šokiralo je obožavatelje serije širom svijeta, naročito zbog scena seksa lika Samante Džouns sa slučajnim prolaznikom, farmerom na jednoj farmi u okolini Njujorka i sa još stotinak drugih muškaraca, ali i žena.

Glumice iz serije priznaju da je Kim Katral, koja igra Samantu, kada je riječ o scenama seksa, “najgore prošla”, jer ih je snimila najviše i u većini slučajeva je bila obnaženih grudi, a često i sasvim bez odjeće.

Slijedi Nikson, inače homoseksualka, koja je priznala da joj se nekada gadilo zbog toga što se ljubi i pipka sa raznim muškarcima.

I Kristin Dejvis, uprkos ulozi čedne Šarlot, morala je odraditi svoju dozu golotinje, a jedino je glavna zvijezda Sara Džesika Parker obezbijedila ugovor u kojem je naglašeno da se ne smije skidati.

Bonus video: