DOBIO VELIKU ULOGU U "DEADPOOLU"

Stefan Kapičić oduševljen što je postao dio Marvel univerzuma

“Na svijetu ne postoji glumac sa toliko talenta i šarma koji bi bolje igrao Dedpula od Rajana. Rad sa njim je bilo fantastično iskustvo i njegove ideje i sugestije su mi mnogo pomogle... Radio sam sa mnogim režiserima, ali Tim Miler je definitivno moj favorit”, otkrio je Kapičić
19 komentar(a)
Stefan Kapičić, Foto: Zoran Đurić
Stefan Kapičić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 12.02.2019. 04:07h

Samo par dana nakon što je objavljeno da je veteran X-men franšize Kolosus jedan od glavnih likova u filmu "Deadpool", otkriveno da će ga igrati srpski glumac Stefan Kapičić. On je tako postao prvi srpski glumac u nekom Marvelovom filmu i dobio priliku da sarađuje sa poznatim kolegom Rajanom Rejnoldsom.

Srpski glumac koji je igrao i u TV serijama "24" i "The Event" je u posljednji čas dobio ulogu umjesto prvobitno planiranog Andrea Trikotoa, a tim povodom je u razgovoru za magazin "Entertainment Weekly" otkrio da je  oduševljen što će igrati Kolosusa.

”Snimao sam i ranije u Americi, imao sam više od 80 uloga na TV-u, filmu, pozorištu, ali osjećaj da sam postao dio Marvelovog univerzuma je nevjerovatan. Ne mogu da opišem taj trenutak, kad pomislim na to osjećam se srećnim i ponosnim”, izjavio je glumac,  koji će Kolososu pozajmiti glas i pokrete.

On je pohvalio i Rejnoldsa i reditelja Tima Milera sa kojima će sarađivati.

“Na svijetu ne postoji glumac sa toliko talenta i šarma koji bi bolje igrao Dedpula od Rajana. Rad sa njim je bilo fantastično iskustvo i njegove ideje i sugestije su mi mnogo pomogle... Radio sam sa mnogim režiserima, ali Tim Miler je definitivno moj favorit”, otkrio je Kapičić.