Najgledanija Amazonova serija je „The Man in the High Castle”

U ovoj seriji glavne uloge tumače Aleksa Davalos, Luk Klejntenk, Rufus Sivel, Rupert Evans, Keri Hirojuki Tagava i drugi
93 pregleda 1 komentar(a)
The Man in the High Castle
The Man in the High Castle
Ažurirano: 25.12.2015. 09:38h

Distopijska drama “The Man in the Highh Castle” postala je najstrimovanija serija na Amazonu, prema objavi ovog sajta.

Amazon koji svojim korisnicima naplaćuje 99 dolara za godinu dana korišćenja usluga sajta nije otkrio koliko je serija imala pregleda za prvih mjesec dana, odnosno od premijere koja je bila 20. novembra.

Ipak, otkriveno je da je prva pilot epizoda bila najgledanija kada su u pitanju serije dostupne za skidanje na ovom sajtu, ali samo na kratko, jer je rekord ubrzo oborila posljednja, deseta epizoda iste serije.

“The Man in the High Castle” adaptacija je romana Filipa Dika istog naziva, a koja predstavlja svijet nakon Drugog svjetskog rata, ali u verziji prema kojoj su Savezničke sile, odnosno članice Alijanse izgubile, pa su SAD nacistička država.

Istočnom stranom kontinenta vladaju Njemci, dok je zapadna obala pala u ruke imperijalističkom Japanu.

Autor serije je Frenk Spotnic, a izvršni producenti Ridli Skot, Dejvid Zaker i Dikova ćerka Isa Dik Haket.

U ovoj seriji glavne uloge tumače Aleksa Davalos, Luk Klejntenk, Rufus Sivel, Rupert Evans, Keri Hirojuki Tagava i drugi.

“Veoma smo ponosni na uspjeh serije iza koje stoje Ridli Skot, Dejvid Zaker i Isa Dik Haket, a koju su korisnici Amazona širom svijeta dočekali sa radošću. Radujemo se sljedećoj sezoni”, kazao je predsjednik Amazona Roj Prajs.

Amazon je u posljednje vrijeme sve jači kada su u pitanju serije, naročito nakon objavljivanja “Transparent”, “Mozart in the Jungle” i “Good Girls Revolt”.

Bonus video: