JEDNI OD RIJETKIH KOJI NISU ODUŠEVLJENI

Vatikanska štampa napala novi Star Wars: Zlikovci nisu dovoljno zli

Novina koja je znala 60-ih godina da uzme za metu Federika Felinija "za širenje i navođenje na blud i nemoral", je javno pohvalila "Skyfall" zbog "izuzetno zgodnih" Bond djevojaka
176 pregleda 5 komentar(a)
Kajlo Ren, Foto: Twitter
Kajlo Ren, Foto: Twitter
Ažurirano: 22.12.2015. 13:17h

"L'Osservatore Romano", vatikanska novina, je nezadovoljna negativcima u novom filmu "Star Wars: The Force awakens". Prema pisanju ovih novina Kajlo Ren i vrhovni vođa Snuke (glavni negativci u filmu J. J. Abramsa) jednostavno nisu dovoljno zli.

"Novi režiser nije uspio u prikazivanju čistog zla, kao što je slučaj sa ranijim filmovima iz ove sci-fi sage gdje smo imali Dart Vejdera i Imperatora Palpatina", navodi se u "L'Osservatore Romano".

Oni su dodali i da je Abrams kao "vajar koji je razbio jedno remek djelo, i onda od istog materijala htio da napravi svoju verziju".

"Kajlo Ren neosi masku samo radi toga da bi bio sličan Dart Vejderu, dok vrhovni vođa Snuk jeftina kompjuterska animacija", naglasili su u vatikanskom listu.

"L'Osservatore Romano" se nalazio u vlasništvu Svete stolice od 1861. godine, ali reputacija konzervativnih novina sa strogim moralnim načelima, im opada u poslednje vrijeme.

Novina koja je znala 60-ih godina da uzme za metu Federika Felinija "za širenje i navođenje na blud i nemoral", je javno pohvalila "Skyfall" zbog "izuzetno zgodnih" Bond djevojaka.

Preporučujemo za Vas