Džordžu Lukasu se dopada posljednji dio “Star Warsa"

Lukas je ranije izjavio da bi ostajanjem u projektu “Star Wars” franšize “sve pokvario”
0 komentar(a)
Džordž Lukas, Dart Vejder, Foto: Beta/AP
Džordž Lukas, Dart Vejder, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 07.12.2015. 18:25h

Tvorac čuvene franšize “Star Wars”, Džordž Lukas pogledao je posljednji dio “Buđenje sile” koji uskoro stiže u bioskope, a prema riječima predsjednice kompanije Lukasfilm, Ketlin Kenedi, “zaista mu se dopada”. Ona je u razgovoru za The Hollywood Reporter izjavila i da je “gledati projekt u koji nije bio direktno uključen” za Lukasa bilo “veoma teško”. Kenedi je kazala i da je on istovremeno osjećao tugu i želju da bude uključen u serijal.

“Ako sam do sada naučila jednu stvar o Džordžu, onda je to da se on nikada ne suzdržava. Biti sto odsto uključen je nešto što zavisi od njega, a on ne može biti uključen, ako nije taj koji o svemu i odlučuje”, pojasnila je ona. Lukas je ranije izjavio da bi ostajanjem u projektu “Star Wars” franšize “sve pokvario”.

“Uporedio bih to sa razvodom braka. Ne možete to raditi sa nekim... Ili si diktator ili nisi. A kako to ne bi uspjelo, rekao sam: 'Moraću da se razvedem.' Znao sam da neću moći da budem uključen u sve. Samo bi se svi loše osjećali... Ja bih se loše osjećao. Vjerovatno bih pokvario viziju reditelja J.J. Abramsa”, kazao je on. Film “Buđenje sile” u bioskope stiže 17. decembra.

Bonus video: