Džon Malkovič o filmu koji nosi njegovo ime: Lošiji od lošeg oralnog seksa

I dok su po njegovom mišljenju Kofman i Džounz nastavili sa kvalitetnim radom i nakon filma, Džon Malkovič ne gleda jednako na svoju zaostavštinu
288 pregleda 1 komentar(a)
Džon Malkovič, Foto: Beta/AP
Džon Malkovič, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 07.12.2015. 11:01h

Američki glumac i reditelj Džon Malkovič pričao je nedavno o filmskom klasiku koji u naslovu nosi njegovo ime “Being John Malkovich”, opisujući ga kao loš oralni seks i otkrivši kako je uticao na njegovu reputaciju.

Holivudski hit iz 1999. prati lutkara koji otkriva portal koji ga vodi u glavu filmske zvijezde Džona Malkoviča bio je bioskopski debi reditelja Spajka Džounza, a scenario je napisao Čarli Kofman.

Malkovič je u intervjuu za "Rolling Stone" magazin otkrio da ne samo da je oklijevao da igra u filmu, već mu se nije skroz svidjela ni ideja da se njegovo ime nađe u naslovu.

"Mislio sam da niko neće biti dovoljno šašav da ekranizuje taj scenario. Ali nisam upoznao Spajka prije toga. A kad su me pitali da učestvujem bio sam zabrinut. Ne zbog tona ili sadržaja, već zbog osjećaja kada tvoje ime nije iznad naslova već je dio njega, jer bi to značilo da imaš neke ozbiljne narcističke tendencije", kazao je glumac.

I dok su po njegovom mišljenju Kofman i Džounz nastavili sa kvalitetnim radom i nakon filma, Džon Malkovič ne gleda jednako na svoju zaostavštinu.

“To je kao kada ti ga ispuši pogrešna osoba i onda i tvoj život postane pušenje. Tako da bi 'Being John Malkovich' trebalo shvatiti na prilično ironičan način”, izjavila je holivudska zvijezda.

Malkovič se nakon 1999. pojavio u brojnim poznatim filmovima, a nedavno je završio snimanje "100 Years: The Movie You'll Never See". U pitanju je ostvarenje reditelja Roberta Rodrigeza koje, kako je planirano, neće biti objavljeno do početka idućeg vijeka. Na taj način Malkovič neće morati da brine o svojoj reputaciji kada film izađe.

Bonus video: