"Cadmomania": Revija filmova u Budvi

Riječ je o najpoznatijim svjetskim ostvarenjima, čuvenim autorima, provokativnim temama i najboljim filmovima u ovoj godini
0 komentar(a)
Cadmomania, Foto: Cadmomania
Cadmomania, Foto: Cadmomania
Ažurirano: 04.12.2015. 09:47h

Revija filmova pod nazivom "Cadmomania" održaće se po prvi put u periodu od 08. do 12. decembra u bioskopu Cadmus Cineplex Mega Promet u Budvi.

Riječ je o najpoznatijim svjetskim ostvarenjima, čuvenim autorima, provokativnim temama i najboljim filmovima u ovoj godini.

Festival će trajati pet dana a u okviru festivala po prvi put na našim prostorima će se prikazivati filmovi dobitnici svjetskih nagrada sa festivala kao što su Kan, Berlin i mnogi drugi.

Program festivala od pet dana uključuje fimove Yves Saint Laurent, njemački film i dobitnik nagrade festivala u Kanu "13 minuta”, crtani film "Albert", naučna fantastika sa Rajanom Rejnoldsom "Izvan sebe", "Hodočasnik-najbolja priča Paola Koelja", iranski film "Taksi" dobitnik ZLatnog medvjeda u Berlinu, "Aferim" rumunski film takodje dobitnik nagrade u Berlinu, "Moja majka" film nominovan za Zlatnu palmu u Kanu, filmsko ostvarenje iz Srbije "Isceljenje", komedija "Ona je tako zabavna" sa Dzenifer Aniston i "Mi smo tvoji prijatelji" sa Zak Efronom.

Bonus video: