DIZNI OSTVARUJE SNOVE

Ispunjena mu je posljednja želja da prije svih vidi “Star Wars” film

Daniel Flitvud ima 32 godine i boluje od neizlječivog oblika raka. Od smrti ga nažalost dijele mjeseci, nedjelje...
0 komentar(a)
Daniel Flitvud, Foto: Facebook
Daniel Flitvud, Foto: Facebook
Ažurirano: 06.11.2015. 20:54h

Posljednja želja velikog obožavaoca “Star Wars“ franšize je ispunjena i on je postao prva osoba koja je pogledala novi film.

Daniel Flitvud ima 32 godine i boluje od neizlječivog oblika raka. Od smrti ga nažalost dijele mjeseci, nedjelje, ili možda samo dani, a s obzirom na to da je veliki fan "Star Wars" franšize, Danielu je posljednja želja bila da pogleda sedmi dio filma "The force Awakens“ koji u bioskope dolazi malo prije Božića.

Kako bi mu se želja ostvarila, njegova supruga Ešli je pokrenula onlajn kampanju #ForceForDaniel, kojoj su se pridružili čak i glumci iz dolazećeg filma. Kada je vijest stigla i do reditelja Dž. Dž. Abramsa, stvari su se razvijale veoma brzo, piše CNN.

U četvrtak su predstavnici Lukas Filma i Diznija otputovali u Hjuston (SAD) do Daniela s jednim primjerkom nedovršene verzije filma i pokazali mu je na oduševljenje hiljade ljudi koji su se za to zalagali na društvenim mrežama.

"Danielu je napokon ostvarena posljednja želja! Predivni Dizni i Lukas Film ostvarili su mu snove! Želim da zahvalim svim predivnim ljudima koji su omogućili da se ovo dogodi, nemoguće je riječima da izrazim koliko smo vam zahvalni. Neka Sila bude s vama", napisala je Ešli Flitvud na svom Facebook profilu.

24sata.hr

Preporučujemo za Vas